Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

Scudo
SELLE ROYAL GEL FREEDOM MODERATE.jpg drifter.png dri.png Hangisi Sizce?

ilki selle royal Freedom Strengtex Men İkinci ve Üçüncüsü ise Selle Royal Drifter

@poet

Ben bu seleyi kullanıyorum gerçekten çok rahat, jel olması, arka bağlantılarındaki özel yapı sayesinde küçük bir amortisör gibi darbeleri emmesi ve hafiften genişliği ile kullanımı çok keyifli. Şöyle söyleyeyim, hafif mıcırlı kötü asfaltı olan bir yolda taytsız sadece eşofmanla 70 km yol yaptım hiç ağrı acı hissetmedim, tabi benim alışkanlık durumu da var ona göre değerlendirmek lazım ancak ben memnunum ve tavsiye ediyorum.

Şimdi arkadaslar bakıyorum da işin içinden pek çıkamadım. Sedona 410 yol bisikleti mi yoksa şehir mi yoksa cyclocross mu?

@kaydogdu sağol dostum senin kullandığın gerçekten çok güzel ama diğerinde de takıldım aslında

https://i.hizliresim.com/d3DBZL.jpg maşa değişik olduğunundan km sayacının mıknatis kısmını yukarı taktım okumasında bi sorun olurmu yoksa aynı veriyimi verir ?

@AliMurat sensörle mıknatısı istediğin yere takabilirsin her yerden aynı sonucu verir farketmez. Alt taraflarda daha rahat okur jant telleri maşaya daha yakınlaşıyor. İsterseniz aşağıya alın rahat okur.

Arkadaşlar merhaba,

Bugün Sedona410 bisikletimin arka tekerleği sürüş esnasında yerinden çıktı.

Daha önce buna benzer problem yaşayan var mı?

Kadro kulağı hangi parça oluyor siyah kapağa benzeyen mi?

https://i.hizliresim.com/RkNrn6.jpg aloy yazısının üstündeki siyah kapak gibi şey ne işe yarar

@E.r.k.a.y o siyah kapağın altında ki gümüş renkli parça kadro kulağı oluyor. Siyah kapak gibi şey ise ismini tam bilmesemde ne işe yaradığını biliyorum vida o

@AliMurat o vidanın karşı tarafında zaten sıkacak şey varya kusura bakmayın ismini bilmiyorum kol gibi hani işte onun karşı tarafındaki vida o onu hafif sıkıp kolu sıksanız yeterlidir bence. (ileride bu yazdıklarıma güleceğim kesin hiç bişeyin ismini bilmiyorum :komik: )

• Beğen
Tepkiler: Umut7 ve AliMurat
Ben bu bisikleti almak istiyorum. Sitesinde lastikler başka marka görünüyor. Yenilendi mi acaba ? Sanırım daha düşük bir marka Compass P1024 Alacağım bayide ise (Seda bisiklet) SCHWALBE ROAD CRUISER yazıyor. Alacağım bayi geçen yılın modelimi acaba renkler de farklı? Kafam karıştı doğrusu.

@Suleymanozer Ben de Seda Bisiklet'ten almayı düşünüyorum büyük ihtimal benden önce alacaksınız. Aldığınız ve kullandığınız zaman Seda Bisiklet hakkında olsun bisiklet hakkında olsun fikirlerinizi yazabilir misiniz? Şimdiden bisikletiniz hayırlı olsun.

@ogulcanguvenn Tam olarak ne zaman alırım emin değilim. Üniversite hocam için iki haftalık asistanlık yapacağım. Oradan gelen parayla alacağım. Ödeme ne zaman olur bilmiyorum ama olur olmaz hemen gidip alacağım. Temas halinde kalalım ilk kim alırsa beraber gidip de alabiliriz tecrübe olur :D Hatta beraber de alabiliriz indirim neyin olur :D

@Suleymanozer Benim de aklıma geldi,zaten dolar nedeniyle fiyatlar yüksek bir de sezon geliyor ne kadar indirim alabilirsek kar. Ben daha para biriktiriyorum hocam henüz yarısını biriktirdim ne zaman alırım tam kestiremiyorum. Bağlantıda kalalım :D

bugün 21km yaptım, baya oradan oraya ağır aksak kendimi çok terletmeden gideyim dedim, kaldırım ve yollar da boş olunca baya keyifli oldu
bu arada iki tespitim oldu, memleketin kaldırımlarında ne çok cam varmış arkdaş, lastiğin patlamaması gerçekten takdire değer yalnız teker tamir edilir de çoluk çocuğun düşünce eli dizi ne olur bir düşünen yok tabii
ikincisi de düz yolda çok güzel hızlanılıyormuş onu da gördüm, maltepeden tandoğana giderken polis kontrolü olduğu için araçlar tek tek geçiyordu, fırsatı değerlendirip atladım yola, pedala da yüklendim az daha :) baya eğlendim, bi km sayacı fena gitmeyecek

Geri