Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

İnceleme Sedona 410

@yusufkaraca Amortisör şehir içinde hamallıktan başka bir şey değildir. Kararınızı değiştirmenizi tavsiye ederim. Kalitesiz maşa hiçbir işe yaramaz boşa ağırlığını taşırsınız. Sedona 2016 modellerine bakın derim.

Scudo
@Genç89 hocam aslında full asfalt kullanımım olmayacak hatta şehrimin yolları cok duzgun degil ama cok hafif bir bisiklet istediğimden dolayı amortisorden vazgeçebilirim. Ama söyle de bir şey var su an kullandığım bisiklete söylediğim lastikler henüz gelmedi, su an masası kilitlenmeyen 2.10 disli lastiklere sahip bir dağ bisikleti sürüyorum. Yani cs 224 eminim bana ferrari gibi gelecektir.

Geleceğe yatırım konusunda ise, ben su an Kırklareli'de lise öğrencisiyim. 2 belki 3 sene sonra istediğim üniversiteye girip İstanbul'a gidebilirsem insallah guzel bir yol bisikleti almak istiyorum.

Bu arada bunu yazarken aklıma geldi, bisikletçimde 2016si olmasa bile 2017'yi deneyip 2016yi getirttirebilirim sanirim, aralarında anlayabileceğim bir fark olmaz?

Farklı modeller konusunda ise tavsiyenize açığım gerçekten.

@Hasan Ç. Hocam bisikletçimde 2016 410 var midir bilmiyorum. 2017'sini denesem beğenip 2016'yi getirtsem olur mu?

@yusufkaraca Ben şehirde en kötü yollarda yol bisikleti kullanıyorum. Sizin alacağınız bisikletin amortisörü hiçbir işe yaramayacak. Benden size son tavsiye düz maşalı bir bisiklet alın.

@Hasan Ç.

Hasan bey, peki kendisini taşımaya değecek konforda bir süspansiyon olmalı değil mi? Bu seviyede tavsiyeniz var mı? Yani ben illa da süspansiyon istesem ne önerirsiniz?

@Veysel A. Demek istediğim Carraro 224 Kron Xc 150 gibi bisikletlerde ki amortisörler zaten işlevlerini yerine getirmiyor. Boşa ağırlık. Öneri yapamam ama forumda aratırsanız görürsünüz kaliteli amortisör sistemlerini ama fiyat uçuyor o zaman da :) En iyisi Düz Maşa

@Hasan Ç.

Bahsettiğiniz maşalara forumda nasıl arama yaparak ulaşabilirim? Hangi anahtar kelimeleri kullanmam gerekiyor?

@yusufkaraca 2.el 1000 tlye 2015- 2016 temiz 410'lar var. Ben olsam onlara yönelir, geriye kalan paramı aksesuara ayırırdım. Şehir-tur kategorisindeki bisikletleri bu yil fazla takibe almadım. Sağlıklı öneri veremem.

• Beğen
Tepkiler: ognsylr
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır 410 kullanıyorum. Geçenlerde sağ pedalı kaldırıma vurdum sanırım yerinden oynayıp yalama yapmış çok sorun çıkarmıyor ama değiştirmek istersem aybakolla beraber değişicekmiş. Aynı düzeyde ya da bir üst düzey aynakol önerebilecek varmı ?

Altus veya Acera marka aynakol takabilirsin. 8'li vites uyumlu her aynakol olur. Dişli oranları zaten standart genelde. Pahalı bir şey almana gerek yok.

Vitesler ve su anki aynakol sram . Sraam daha uygun olur sanki. @h.kozan

@AliMurat Tabiki shimano daha yaygın ve kolay diye öyle dedim. Farketmez ama bir şey. Performans odakli bir bisiklet olmadığı için 8 vites uyumlu çoğu aynakol orijinalini aratmaz.

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
Arkadaşlar, 173cm boyum var. 2015 model almak istiyorum. 44" bulabildim. Bana küçük mü gelir? Zorluk çeker miyim küçük gelirse?

@AliMurat

Bu siteye ben de girdim ancak arama kısmına Sedona 410 yazınca arama bulunamadı diyor, ilginç. Demek ki arama scriptleri kötü. Menüden girip gözle aramak lâzım.

Cevap için teşekkürler, saygılar...

• Beğen
Tepkiler: AliMurat
@Veysel A. Dostum ben 410u tilmenden aldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum. İnternet sitesi pek kullanışlı değil.

• Beğen
Tepkiler: Veysel A.
Geri