Dün saat 18,30 sıralarında balat civarlarında 4 serseri önümüzü kesip bisikletimi gasp etti. Ayrıca telefon da gitti... Ama benim hattımdan kendi hattına kontör atmış... Kontör aktardığı hattın numarasını ve kime ait olduğunu türkcellden tespit ettirdim, polise verdim. Aslında bunlar ilk bizi kovaladı ben kaçtım diğer yanımdaki 14 yaşındaki çocuk kaldırımdan atlayamayınca zinciri attı, BALAT HASTANESİ'nin GÜVENLİĞİNE abi beni korur musun bizi kovalıyorlar demiş, sonra bu serserilerden biri gelip güvenlikle konuşmuş ve bunu burda dövmeyin gidin başka yerde dövün demiş. Ben o güvenliğe ne yapacağımı çok iyi biliyorum, işinden olacak o güvenlik, sonrası da var...
Bisiklet sedona 761 07model turkuaz renk olan kadro üst borusunun sağ tarafında göçük oluştu, çizikler var... Ayırt edici başka bir özellik ise beyaz aynakol kapağı ve beyaz maşa bisikleti görenlerin 0532 434 54 45 no lu telefona ulaşmaları önemle rica olunur... Bir senedir anca toparlayabildiğim bisikletimin böyle sorumsuz,serseri,vatan haini kişilere bu kadar kolay gitmesi gerçekten çok üzücü bir olay...
Allah o güvenlik görevlisini de bildiği gibi yapsın aç, susuz bıraksın çocuklarından çıkarsın diyorum.
Bisiklet sedona 761 07model turkuaz renk olan kadro üst borusunun sağ tarafında göçük oluştu, çizikler var... Ayırt edici başka bir özellik ise beyaz aynakol kapağı ve beyaz maşa bisikleti görenlerin 0532 434 54 45 no lu telefona ulaşmaları önemle rica olunur... Bir senedir anca toparlayabildiğim bisikletimin böyle sorumsuz,serseri,vatan haini kişilere bu kadar kolay gitmesi gerçekten çok üzücü bir olay...
Allah o güvenlik görevlisini de bildiği gibi yapsın aç, susuz bıraksın çocuklarından çıkarsın diyorum.