Scudo Sports

Sedona 761 gasp edildi!

dodo

Forum Bağımlısı
Tepki
218
Dün saat 18,30 sıralarında balat civarlarında 4 serseri önümüzü kesip bisikletimi gasp etti. Ayrıca telefon da gitti... Ama benim hattımdan kendi hattına kontör atmış... Kontör aktardığı hattın numarasını ve kime ait olduğunu türkcellden tespit ettirdim, polise verdim. Aslında bunlar ilk bizi kovaladı ben kaçtım diğer yanımdaki 14 yaşındaki çocuk kaldırımdan atlayamayınca zinciri attı, BALAT HASTANESİ'nin GÜVENLİĞİNE abi beni korur musun bizi kovalıyorlar demiş, sonra bu serserilerden biri gelip güvenlikle konuşmuş ve bunu burda dövmeyin gidin başka yerde dövün demiş. Ben o güvenliğe ne yapacağımı çok iyi biliyorum, işinden olacak o güvenlik, sonrası da var...

Bisiklet sedona 761 07model turkuaz renk olan kadro üst borusunun sağ tarafında göçük oluştu, çizikler var... Ayırt edici başka bir özellik ise beyaz aynakol kapağı ve beyaz maşa bisikleti görenlerin 0532 434 54 45 no lu telefona ulaşmaları önemle rica olunur... Bir senedir anca toparlayabildiğim bisikletimin böyle sorumsuz,serseri,vatan haini kişilere bu kadar kolay gitmesi gerçekten çok üzücü bir olay...

Allah o güvenlik görevlisini de bildiği gibi yapsın aç, susuz bıraksın çocuklarından çıkarsın diyorum.

Scudo
polis var diye geziniyoz bizi koruyolar diye geziniyoz bizde sele borunusun içine emanet saklamak şart oldu geçmiş olsun

• Beğen
Tepkiler: dodo
1- birisi sana saldırdığında sele borusunun içinden emaneti nasıl çekeceksin
2- 4 tane, tinerden kafayı bulmuş çılgın herif karşına çıktığında emanetle ne yapacaksın

mantık sınırlarını aşmayın, etrafa kötü örnek olmayın ve adalet dağıtmayı kendi ellerinize almaya çalışmayın böyle hayallere dalmayın, kendinize dikkat edin

@Nevzat K.

ya boş bulunduğu bir anda sele borusunu çıkarıp burnuna çakmak istedim ama ya yanında bıçağı yada bu yakınlarda arkadaşları varsa dedim yapamadım:( canımdan kıymetli değildi ama canım gibi bakıyodum bisikletime...bu ilk tek kişiydi bizi oyaladı sonra 4 kişi olunca gasp edildim...

@tayfur

zaten tinerci tipli değillerdi...ama bıçak olsa sokup kaçacaklar.

Biber gazı olsaydı belki kurtulabilirdiniz.Ama tabii ters bir hareket bir kişinin hayatına mâl olabilir.

• Beğen
Bisikletin son halini yarın ekleyeceğim...gören olursa bişiler yapmaya çalışıcam artık.

fiyatını sordu 1700 liralık bisiklete 400 lira falan dedim...kaça gider bu dedi 100-150 belki dedim muhtemelen el altından satmaya kalkacak:boese157:

koray'ında dediği gibi biber gazı belki yardımcı olabilirdi. güvenlik görevlisini şikayet edin görevli demeye bin şahit lazım zaten güvenlik kameralarınada bi baktırın belki bişeyler çıkarken Geçmiş olsun

• Beğen
dostum gerçekten cok üzüldüm şuan okadar kötü oldum ki :( inşallah bulunur ya kendi bisikletimmiş gibi üzüldüm ya:S inş blunur

• Beğen
Büyük geçmiş olsun, umarım bulunur. Canına bir şey gelmediğine sevinmek lazım.

• Beğen
O bölgede serseri mayın gibi gezinen ciddi suça eyimli kişiler var.
Bir arkadaşında dediği gibi çektiler baliyi sonra sana denk geldi.
Kardeş geçmiş olsun, kötünün kötüsü var şükür daha beteri başına gelmemiş
boşver bir arkadaşın dediği gibi cana geleceğine mala gelsin, inşallah bisikletine
tekrar kavuşursun. Bu arada yunuslar o bölgeye o kadar yakın ki hemen haliç köprüsünün altında, onlardan yardım estemeyi akıl edemediniz mi acaba?
Bu arada o sorumsuz güvenlik görevlilerin Allah ne diyeyim....:boese157:

• Beğen
geçmiş olsun... bu ne zorbalık bune iş bu ne duyarsızlık böyle seymi olur anlamadım gitti güvenlik görevlisini affedersiniz kazık diyemi dikmişler zaten bir olay olur nereden arazi olurum nereye saklanayım bana dokunmayan yılan bin yaşasın havasındalar. işinin hakkını vermeyeceksen yetersiz isen bırakta yeterli olan bir sürü insan var onlar yapsın git başka birsey yap sabah sabah sinirlerim bozdu. umarım bisikletin en kısa zamanda bulunur... hiç bir sey sağlıktan önemli olamaz.

• Beğen
ben kaçınca,aklım benden küçük olan arkadaşa gitti ona napıyor diye..o yüzden yunusa gitmek aklıma gelmedi...

polis hastanenin kamera kayıtlarını istemeye gitti bugün...6 da tekrar polis karakoluna gidicez sanırım..

Çok üzücü bir tecrübe olmuş, benim başıma geçen sene gelmişti atlattım, o an biber gazı emanet bilmemne düşünüp plan yapacak pek psikoloji olmuyor. Şimdi bisikletimi pahalı ve albenili gösterecek aksesuarlardan uzak duruyorum, suluk yerine pet şişe, ve parçaları hep koyu renk tercih ediyorum, forma yerine normal şort ve fanila... gibi. Yani en güzeli daha dikkatli olup çok göze batmayarak kendimizi korumak. Geçmiş olsun

• Beğen
Hergün antrean yaparken yanından geçmek zorunda olduğum yerde böyle bişey olması baya korkuttu şimdi beni..

geçmiş olsun inşallah bi an önce bulunur sedonan...

• Beğen
çok çok geçmiş olsun arkadaşım gerçekten çok üzüldüm :( allah kimsenin başına böle bişey vermesin güvenlikcide harbiden g.t müş yani ben en yakın zamnda bi biber gazı alacam çok etkili bişe bence sizde alın faydasını görürsünüz tekrar geçmiş olsun

• Beğen
geçmiş olsun kardeş
evet, hiçbirşey sağlıktan, yaşamdan daha önemli değildir
hastane görünce daha iyi anlıyor insan
boşver. halen sağlam bir vücudun var, ne istersen yaparsın bu hayatta

• Beğen
Geri