Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sedona 950 mi Merida Big Nine 100-300 mü

Tepki
0
Bisiklet
Bisan
Sedona 950 mi Yoksa merida big nine 300 mü diyeyim kadro kalitesine çok takıntılıyım kadroya sürüşü etkilediğini düşünüyorum sizce fark varmıdır iksi arasında hissedilir derece fiyat farkına değermi 800 tl fiyat farkı var neredeyse donanımları eşitlersek

Scudo
Merida kaliteli ve tanınmış olabilir ama karşılaştırdığımız bisikletlerin birisi full sram x5 set , diğeri slx,acera karışık . En önemlisi Sedonada Rock shox havalı maşa var meridanın modelinde 600-700 liralık bisikletlerde kullanılan xcm maşa var. Lastik ve janttada sedona 950 öne çıkıyor. Benim tercihim sedona olurdu kesinlikle ama karar sizin.

Benim tercihim sedona 950 olurdu galiba. Aslında görsel olarak merida daha çok hoşuma gitti ama donanım ve performans olarak sedona daha iyi gibi. Tabi birde aradaki 120 dolarlık fiyat farkı var. Kadro konusunda hassas olduğunuzu söylemişsiniz. Merida nın kadrolarının güvenilir olduğunu düşündüğümü söyleyebilirim.

• Beğen
Tepkiler: ufuk şimşek
Önce ne için kullanıcağınızı seçin biri hardtail biri city

Sedona 950 nin fiyatını 1850 diyeyim 2. el temiz olarak ona göre kıyaslasak birde onu unutmuşum :) Dağ,uzun yol,şehir karışık kullanım

@Hakan Can Onrat

İkisi de HT, şehir bisikleti nereden çıktı?

@İsmet Tuna Tezcan

Forumda satan biri var 1850 ye o kişiden mi alacaksanız? Eğer ondan alacaksanız kaçırmayın derim çünkü 1-2 haftalık bir bisiklet acayip uygun fiyat ben de Sedona derim. Merida maşadan kaybediyor direk adamlar 2 milyarlık bisiklete bile XCM maşa koymuş Salcano 1 milyarlık bisikletlerinde bile RockShox kullanıyor markanın adı var diye bu kadar düşük parçalar gerçekten ayıp.

@Berke Kazankaya
Evet o kişiden almayı düşünüyorum parayı ayarlarsam alacağım tek gidon değişikmiş ben meridadaki maşadan alıp takacağım sanırım ekstra masraf o olacak tek sorum merida ve sedona nın kadroları çok mu farklı

@İsmet Tuna Tezcan

Merida'da bulunan maşadan niye alacaksınız? O maşa Sedona'da ki maşadan çok çok düşük kalitede bir maşa ekstra bir masraf yok.
İkisi de bana göre iyi markalar kadro olarak.

Kadro kalitesine takıntılıysanız Trek,cannondale,speciliazed,scott gibi markalari da gözden geçirin derim. Donanımlar düşük olabilir. 29 er i Gary Fisher tasarımcısı Trek öncüdür. Trek alpha gold aluminium,platinium kadrolaro iyidir. Donanımsal olarak yerli markalar daha caziptir. Salcano,sedona gibi. Carraro modellerini de gözden geçiriniz. Ghost bisikletleri de kadro şıklığı göze çarpar. Güzel tasarımları var. Genelde yabancı markalarda donanım düşük olacaktır.

@gokDonanım çok düşük onlardada Trek alıp altus donanım kullanmakta anlamsız bence bütçemde çok yok

sedona 950 diyorum donanımda meridadan üstün.kadro kaliteside gayet yüksek.2. el değeri olan bir model.eski bisikletim merida tfs500 dü oda şahane bir bisikletti.

Geri