Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sedona mı?bianchi mi?amoeba mı?

erencan774

Üye
Tepki
4
sedona 711 v yada d yi düşünüyorum
bianchi wap bulabildim tanıdığım bir yerde alırsam onu alıcam son çare.
amoeba hussarda ısrar etti bisikletçim.
kron satılan yer bilmiyorum.ama donanımı daha iyidir diyorsanız onla ilgilide bilgi verirseniz makbule geçer
bu ürünler tam özelliklerini bilen karşılaştırabilecek olanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.
kısaca
sedona 711 iki model arasında siyah-beyaz farkı ve fren farkı dışında fark var mı?
hussar mı 711 mi?
daha çok sahilde fln kullanam yoldada kullanırız ama gerçek o dağ çamur ortamına girmem zooor gözüküyor anca ada yani:D

öte yandan haftaiçi alıcam bisikleti !

yardımlarınız için teşekkürler .forumada bugün kayıt oldum ama nese ayağım alışsın diye extra bir yardım bekliyorum:dua: :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:

Scudo
sedona, amoeba bunlar bianchi le karşılaşdırılamaz bile :p

Sedona 711 V Rengi senin zevkine kalmış bn olsam beyaz alırdım...

hareket felan yapmıycaksan kesinlikle sedona al amoeba hareket bisikleti genelde fazla hızlı gitmez diye biliyorum saglamlık olarak 2 side saglamdır bianchi yi hiç düşünme bile alıcaksan sedona,giant, trek, kron alabilirsin ama sedona bence iyi..

@Cevat_Genc

hussar aslında xc kadrosudur.fakat kadro sağlamlığı rakiplerine göre daha fazladır.bunun yanında dahada ağırdır.

eğer bisikleti biraz hırpaliyacaksan hussar iş görür ama altındaki bisikletin xc olduğunu unutmaman gerek.

eğer '' ben normal arazide sürecem en fazla kaldırımdan atlarım'' diyorsanız o zaman sedona 711 v seçin .

bianchiye girmiyorum.arkadaşlar yazmışlar zaten bianchinin ne olduğunu ;)

@MTB-BiKE
:D :D :D :D :D
biraz abartmışsınız be:D

herneyse peki
hussar ile 711 arasında vites fln tipi farklar var mıdır?
birde 711v 711d arasında tek fark renk ve disk fren midir?
sedona internet sitesinde bir iki şey farklı yazıyodu ama o parçaları shimano internet sitesinde bulamadım.

bide bu amartisör kapatma mıdır ne o gerçekten işe yarıyor mu hussarda

Ben Hussar kullanıyorum, 1 seneye yakın oldu hiçbir sorun yaşamadım, genelde şehir içi biniyorum, arada araziyede gidiyorum, üzerine yol lastikleri taktım ve hızlanma vs.. gayet memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. SEDONA kötü demiyorum, ben Hussar kullandığım için yorum yaptım. Aslında doğru olan şuki kullandıkça ihtiyacın olanı belirliyosun, önemli olan başlangıç:)

Bianchi'yi eleyin ve ; Amoeba Hussar'a ve Sedona 711-V ' ye bakın bence.

İstanbul'da oturuyorsunuz..
Velespit var benim bildiğim Kron satış noktası...
Hussar ve 711v kompenent bakımından iyi bisikletler..
Sölememe gerek olduğunu sanmıyorum ama yinede sölicem;
-Bianchi den vazgeçin...
İyi forumlar..Şimdiden hayırlı olsun...

yaklaşık 181 boyunda 85kiloyum kadro olarak hangisinin bana uyacak modeli var 18 mi almam gerekiyor yoksa 16,20 fln mı?

geotech ascent alivio fiyat performans en iyi incelemeni tavsiye ederim
bianchi nin hangi modeli oldugu onemli
karsilastirma yapan kisiler buna dikkat etsin haksiz karalama yapmayalim
bianchi ultimate ile sedona 771 in arasinda ne kadar fark oldugunu bilen bilir

@ulas

Ulaş abi , arkadaş Bianchi Wap diye belirtmiş zaten.O yüzden bence diğer 2 seçenekle karşılaştırılması pek doğru olmaz bence..

Şimdi şöyle oluyor : hussar kadro sağlam + ağır , biraz hareket yaparım diyorsanız alın.

Sedona : hussardan daha hafif + hız ona göre daha iyi + en fazla kaldırımdan küçük kum tepelerınden zıplarım dıyorsanız Sedona 711v

Bende bunca ay araştırdım forumdan ve sedona 711v tam bana göre.

trek scott gibi markların 500,600ytl civarında bu performansı verecek ürünleri var mdır?istanbulda nerede satılır?
birde bu bahsettiğimiz markalardan hiç birinin garanti olayı var mı?

not:
bianchi wap dışında satılan göremedim hiçbiryerde yoksa gönlümden bir granada geçer ama:D

@erencan774

trek scott gibi markalar yüksek fiyatlarda çok kaliteli ama alt-orta seviyede en iyiler sedona,amoeba,geotech gibi markalar ;)

garanti olayı nedir?
zaten işe yaramayn bir şey fln mıdır birde 711 siyah modeli disk frenli bunun balatası fln gibi bir olayı olur mu acaba yani sorun çıkarır mı?

bende bu aralar bisiklet almak üzereyim.benmde 2 seçeneğim var.amoeba hussar veya sedona711 bu ikisnden birini alcam.ama bende kararsızım ilk görünüşte hussar daha güzl ve iyi geliyor ama hareket faln yapmicksn 50 lira daha ucuz ve yorumlara bakılırsa daha iyisini almış olrsn hemde 50 liraya kaskını eldivenini faln alrsn veya gelştrmek istediğn bi parçasını alrsn.ama hangisini alrsan al bence pişman olmassn(keşke diğerini alsaydm demezsn bence)

Geri