Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sehir bisikleti yardımı

seyf17

Üye
Tepki
1
Arkadaslar daha önce sedona 711 dag bisikleti kullandım cok memnunum ancak artık geniş şöyle arkada oturagı bulunan sehir içi bisiklete ihtiyacım var bu konuda pek bilgi sahibi degilim 100kg lık adamım soyle selesi rahat küçük de olsa rampa cıkabılen fazla pahalı olmayan tavsiyelerinizi bekliyorum özellikle kullanıcı arkadaşlardan

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Scudo
Cevap veren yokmu ya 400-800 arası Carroro 702 grand gibi baska bişeyler

Hocam 224 kullanıcısı olarak tavsiye ederim arkaya da 60-70 liralık bir bagaj bağlarsanız tatmin edici olabilir

@seyf17
Carraro sportive 224 ;)

224'ün fiyatını bilmiyorum. Hocam arkaya bagaj-çamurluk olmazsa olmaz mı? Hergün kullanacaksanız birşey diyemem. Olsun dursun derseniz bunların hepsi ağırlık ve ekstra masraf.
Eğer yokuşlu bir bölgedeyseniz amortisörsüz bisiklet tavsiye ederim. Hem hafif olur hem gücünüzü emmez. Bir de 100 kgsiniz. Ne alırsanız alın kasislerde hafif, dizler kırık şekilde
sele ile temasınızı kesin. Ben de sizin gibi 100 kg'ye merdiven dayamıştım. Artık 80 kg civarıyım. Eeeee gelelim en heyecanlı yere. Salcano city fun 70v kullanıcısıyım.
Az yakar çok kaçar. 500 tl civarı f/p ürünü. Param kıymetli, önyargılarım yok derseniz. Mat siyah-kırmızı tam size göre.
Bir de şu çekince var. Bisiklet her zaman alınan bir ürün değil. İyi düşünün derim. Bir de kadro boyu kısıtlı. 18 ve 20" var sadece.

USTA ORBEA modellerine bi bak derim canlı canlı

Geri