Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şehir bisikleti

mstkr

Üye
Tepki
0
İsim
Mesut
Bisiklet
Merida
iki model var merida crossway 20 v (24 vites) / sedona 340 v ( 27vites ) hangisini tavsiye edersiniz.

boy 1.78 / kadro 52 mi

ilk bisiklet olacak alacağım bisiklet.

herhangi bir fikri olan yokmu :)

Scudo
27 vites ile 24 vites arasında çok bir fark varmı

Vites sayisi fazla olunca size daha geniş aralık sunacağından daha verimli bir sürüşünüz olur. Yani gücünüzü yola daha rahat aktarırsınız. Fakat pratikte hıza bir faydası olmaz.

Bence 27 bu arada. :)

Kesinlikle Merida.

yorumlarınız için tşk ler.

Selam, hazır konu açılmışken bizim okuldaki hocamız bir şehir bisikleti almak istiyor ama bununla ilgili hiçbir fikri yok.Bir gün sıradayken geldi bana bisiklet alıcam dedi, nasıl nasıl birşey istiyosunuz hocam dedim şunları dedi;
-Arada sırada az da olsa araziye girebilirim
-Çoğunlukla şehirde gidicem
-fiyatı 700 tl ye kadar olabilir...
o zaman size 28 jant bi şehir bisikleti lazım dedim.Sonra lastikleri dişli olsun dedi, olmaz öyle şey şehir bisikleti bu dedim,neyse dedi sen bilirsin araştır bana göster dedi.:cool:
Yani bu fiyata şehir bisikleti olarak hangileri var ? Ayrıca fiyatı yükseltebilir hoca, tahmini 950 tl ye kadar..

@Hasan KRN

Salcano istanbul m tavsiye ederim.
Kullanıyorum. Çok memnunum. Gerek Sürüş konforu gerekse ihtiyaca Yönelik olması avantajları...

Başka öneri varmı?
Hocamıza salcano city sport 30 u önerdim şimdilik onu düşünüyor.Okula bisikletle gelicekmiş...

meride crossway 20 hd kullanıyorum mayısta 2 yıl olacak. Gerçekten her isteğe yanıt veren ergonomik ve sağlam bir tercih olur. tavsiye edilir.İzmirden selamlar...

@gok
Hayır Merida Tayvan :) Tasarımları Alman olabilir ama firma değil.

Merida daha iyi bir seçim olur bence de ;)

başlığı baltalamak gibi olmasın da sen biliyorsundur diye düşündüm adaş. Lapierre de tavyan mıdır, yoksa french mi? üretim ülkesi takıntım yoktur kesinlikle, sadece merağımdan soruyorum :)

@lombardo Ben de bilmiyordum, Wikipedia gerçeği sundu: Köklü bir Fransız markasıymış :) Tabi el değiştirmediyse. Alt-orta seviye kadroları tabi ki Asya üretimi bu arada ;)

"lombardo" nicki Dave Lombardo'dan geliyordur umarım :D

Dünyada kendi ülkesinin malını kullanmamak adına bu kadar direnen bir biz varız herhalde. Buna maalesef ben de dahilim. Salcanoya 1000 vermektense diğer yabancı markaya 2000 veririm diyorum. Yalnız söz konusu sedona olunca çok olumlu yorumlar söz konusu. Her ne kadar ben de bütün arkadaşlara merida crossway önersem de sedona da tercih edilebilir. Vitesin farkını hissedeceğinizi değerlendiriyorum hoş oranlarını bilmiyorum ama. Ben sizin yerinizde olsam sanırım meridayı alırdım ama sedonayı da yakından incelerim eğer en ufak bir artı daha bulursam sedona alırım.

Öneri için teşekkür ederim.Evet aslında bende sedonadan yana baya araştırdım.Fakat yalaşık aynı fiyata merida crossway. 40d 2014 model aldım.niyetimde 20v vardı 2015 , 2014 40 d yi görünce öyle karar verdim..Şunuda aldığım yerde öğrendim sedona kadrolarını merida üretiyormuş.yani bir çok yönden aslında sedona çok iyi bir yerde denebilir araştırdığım kadarı ile.

Geri