Bugün yaklaşık 3 saat carraro 225 HD (2015) sürdüm.
Rüzgar arkadayken ivmelenme müthiş,karşıdayken resmen kontrol kaybı yaşadım.
Dönüşlerde falan sanki hyundai kadar hafif kendimi sağa sola uçacak gibi hissiyat aldım.
Darbeleri maşa kilitliyken aşırı,açık iken bir nebze daha iyi(suntour)
Ne bileyim kararsız kaldım ben bu şehir bisikleti muhabbetine.
@KadirSerkan
Merhaba, ben aldım legardayı. Yazlıktaki internet sorunlarımdan dolayı inceleme videosunu yükleyemiyorum 8saat kaldı diyor hayırlısı.
Ben bisikleti kısaca özetleyeyim. Maşasız olması bisikleti hafif kılıyor. 12.3 kg ağırlığı var. Gidonu ayarlanabilir açılı. Bana sorarsanız çok işe yarar bir özellik.
21vitesli, arkası altus orta artırıcı tourney, ben aldığım gün 30 km yaptım. İnanılmaz hafif ve yol yapması keyifli bir bisiklet. Yolu yiyor, zor giden bir alet değil
Arkadaşlar max 1000 tl ye şehir bisikleti almak istiyorum.(Kaldırımlardan vs İnerken sıkıntı yaratmayacak)Aklımda corelli ve kron un modelleri var. Corelli yi önerir misiniz yoksa Kron dan şaşmamalı mıyım? Başka öneriniz var mı? Ayriyetten salcano nun city fun modelleri de fena durmuyor.
Not:Şehir/Eskişehir
Kron tx100 olabilir ben 900 liraya kadar indirdim fiyatı geçen ama almadım.
Bence yakışıklı bir bisiklet. Disk frenlisi mekanik olduğu için iyi değil diyorlar tecrübe etmedim.
arkadaşlar,abilerim,ablalarım 2000 tl bütçem var bu parayla hangi bisikletlerden alabilirim yol bisikleti veya şehir/tur bisikleti önerirseniz sevinirim
Merhabalar Eskişehirde kullanacağım bir şehir bisikleti arıyorum.Aklımda Corelli nin bazı modelleri ve Kron un TX100 ü var. Salcanonun city fun ları da fena durmuyor ama kararsızım. Ne önerirsiniz?
@acemi85 mosso legardayı tavsiye ederim bende 24 vites hidrolik disk frenli amortisörlü modeli var lastikleri zırhlı olarak geliyor asfaltta herhangi bir sorun yok çok rahat hafif çakılda bozuk yolda da fena değil belki hidrolik disk fren yerine v fren tercih edebilirsiniz ama konfor istiyorsanız amortisörlü bi model tercih edin kitlenebilir olması bir avantaj vites sistemi ise ön arka shimano altus işinizi kesinlikle görecektir
Merhabalar. Bisiklet için yeniyim. 1000 1500 arası iyi bir bisiklet almak istiyorum. Sabah öğle ve akşamları iş ve ev arasında kullanacağım. Tek gidiş yol yaklaşık 4 km. Bulunduğum ilçe çok büyük değil bir ucundan diğer ucuna en fazla 6 km. Yolların tamamı bu şekilde. (link) bu yolda kullanabileceğim bisiklet önerebilir misiniz? Şuanlık aklımda
(link) salcano city life 20 v ve salcano city fun s60 var. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
carraro sportive 330 - merida speeder 100
Arkadaslar bu iki bisikleti benim icin kiyaslayabilir misiniz acaba tam olarak bisikletlerin klasları farklı gibi ama meridanin fitness serisi cok hosuma gidiyor ayin 8 inde ulufeler yattiktan sonra bir bisiklet alıcam ama internetten baktigim her modelde buyuk kadro secenegi bulamiyorub nerdeyse
@JollyJumper
Merida marka olarak iyi donanim dusuk , carraro donanim cok iyi , ustundeki lastikler sadece 300 kaad filan. Kadrosunuda begeniyorum ben. Meridadansa ben carraroyu alirdm
Merhaba arkadaşlar eşim ile beraber Almanya'da şehir içi turlamak ve gezi için bisiklet almayı planlıyoruz toplam bütçemiz 350€. Bunun yanında amortisörlü mü yoksa normal mi almak lazım bilemedim... Şu an aklımda iki bisiklet var tavsiye eder misiniz? İşimizi görür mü? Almanya da sizin tavsiye ettiğiniz bir model var mı?
1.benim için düşündüğüm model bunu 150€ya bulabiliyorum. Aşağıdaki temsili
182boy 115 kilo adamı kaldırır mı bu bisiklet
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
(link)
2.esim için düşündüğüm bu. Orta göbekte amortisör olması önemli mi değil mi bilemedim.
Gerade bei #eBayKleinanzeigen gefunden. Wie findest du das?
(link)