Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

seleden gelen gıcırtı!!

@DoqanG
Niye sele yerinde durmasın ki? Normal şartlarda birbirine montajlanan parçaların tamamının yağlanması gerekir.

Scudo
Ya benim de gyes marka (brooks tarzında) yaylı selem var ve gıcırdıyor. Buna bir çözüm bulunabilir mi ya? Var mı bilen?

Hocam eğer seleden ses geldiğine eminseniz tüm seleyi sökün ve tüm vida yerlerine makine yağı sürün. Makine yağını sürerken azıcık pamukla sürerseniz daha rahat olur sizin için.

Seleyi alyan anhtariyla sıkın. Muhtemelen gevşeklik var. Bende de ayni sorun vardi. Bu şekilde çözüldü.

Vidalarda gevşeklik varsa ondan yapabiliyor yine olmazsa seleyi çıkarın sele borusu ile bağlantı sağlayan o aparatı zimparalayip tekrar takın bende faydası olmuştu

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
@DoqanG
wd40'tan ziyade gerçek bir yağlayıcı kullanmakta fayda var. 10 liralık bir gres alın mesela, size 1 yıl yeter. Ayrıca eğer çift vidalıysa sele, iki vidayı eşit biçimde sıkın. Yani sırayla 1'er tur çevirerek sıkın.

Kullanım şeklinde bağlı olarak bende de böyle gıcırtı oluştu, vidalarda gevşeklikten olur genellikle

@celilyafesKesinlikle işe yarıyor , 5.5 yillik bisikletimde parcalarin yagsiz kalmasi - paslanmasi nedeniyle sele gicirdiyordu . Borudan ayirip tum parçaları yagladim . Ses kesildi .

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: celilyafes
Ah ulen benimkinde de var . Bir bulsam neler yapacam . Hasta oldum kendimden şüphe ettim. Bulsam komple atacam gıcıklığına :hhhhhh:

@keremkucuk041 ama bisiklet 3. haftasını Doldurucak Bugün Gıcırtı Yapmaya Basladı Ben Yağı Dün Temizledim Ondanmı Oldu Acaba Yarın Gres Alıcam Shimanonun Sürücem İnşallah Geçer Gıcırtı

@keremkucuk041 bide benim anahtar 14 15 ama diş kaptırıyor gibi döndürünce tam boyutu ne bu seledeki vidaların?

• Beğen
Tepkiler: keremkucuk041
Geri