Scudo Sports

Seleden Gelen Ses

Volkan Çağlar

Forum Demirbaşı
Tepki
356
Bende de 2006 motion var.Bisikleti 3-4 günde bir iyi temizlememe rağmen seleden çıtır çıtır sesler geliyor.Ve bu sesler bana rahatsızlık veriyor.Kendini ispatlamış bir firmanın bisikletinden gelen ses.Seleyi çıkartıp sele borusunu ve yuvasını temizliyorum.2 gün bindikten sonra yine aynı ses.Bir de başka bir konuda arkadaşımız yazmış sele çok rahatsızlık veriyor.Ve ben bisiklete bindikten yarım saat sonra belim ağrımaya başlıyor ve bu gittikçe dayanılmaz bir hal alıyor.Tüm bunların sebebi nedir.Doğru sürmüyorsam doğru oturma(kullanma ) biçimi nedir??
Şimdiden herkese teşekkürler

Scudo
Çözümü elbette bulunur, ama uzaktan mesaj yoluyla zor, profosyönel bir bisiklet dükkanı bu konular için yardımcı olacaktır, örneğin yeşil bisiklet Gürsel bey, sele konusuna gelince her sele herkese uygun olmayabilir, uygun konforlu bir sele ile değiştirebilirsiniz, onun dışında doğru ergonomi ayarları, doğru oturma vs pozisyonu ve çıtlama sesi vs çözümleri için işi bilen bisikletçi bir arkadaşa veya iyi bir bisiklet servisine müracaatta fayda var...

• Beğen
Tepkiler: Volkan Çağlar
Hakan Abi bilgilendirdiğin için çok teşekkür ederim ama benim yaşadığım yer köyden farksız.Burada ne gezer yeşil bisiklet, deltabisiklet.Burada anca tamirciler var o kadar:D

@propcadmin

İyi güzel yazmışsın da "Konum" bölümünde bilgilendirici bir şey yazmıyor yazsaydın oraya yaşadığın yeri biz de ona göre yardımcı olur yönlendirirdik değil mi ? ;)

bende aldığım alüminyum kadroda bunu yaşadım ve fark ettimki sele borusunun çapı tam kadroya göre değildi,27 mm çağında bir boru kullanılmıştı sıkılmaya sıkılıyordu ama bahsettiğiniz sesler oluyordu ,27,2 mm lik sele borusu alınca tamamen kesildi kişisel fikrim bu yönde

• Beğen
Tepkiler: kalkmazdüşmez
Geri