Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sence Aşk nedir ?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.509
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Dur bilader hemen tepki verme , beni kategorize etme , yaftayı yapıştırıp benle oynama ( bu sözleri bi yerden arakladım da nereden hatırlamıyorum )
Aşk nedir sence ?
Bence aşk yağmurlu ve soğuk bir günde demlenmiş ocakta sesi gelen çaydanlık sesidir.
Bence aşk Deniz kıyısına bir akşam üstü çekilmiş lpg li , modifiye bir şahinden gelen cengiz kurtoğlu şarkısıdır.
Bence aşk uzun bir yola çıktğımda otobüste herkes uyurken wolkmenimden gelen Bon Jovi şarkılarıdır.
Bence aşk bayır aşağı tam gaz inerken piskeletime duyduğum hayranlıktır.
vs vs

Scudo
Bencede aşk kabız olduğumda, elime aldığım fitildir ;) O anda ona aşık oluyorum. O an onun verdiği mutluluğu hiçbir canlıdan alamıyorum

@Ulaş Çavuşoğlu
Esneme yaptığına pek şahit olmadığım Zoom maşadır aşk eheheh :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
AŞK = 2 Çark + 1 Zincir

@??? ALOO YENGENE ASILMA FENA OLUR BAK ÇORAPLARINDA ÇOK GÜZELMİŞ ZATEN

@saphane1234 pardon kardeş . Ben ilişkiniz olduğunu bilmiyordum. Ama yengeye soyle bir daha bisiklet surecekse zırh giysin

@??? bu işin pardonu mardonu yok bir daha olmasın bak o çoraplarını yakarım

@saphane1234 çoraplar konusunda çok hassasım. Gece yatarken çıkarır baş ucuma koyarım. Ona sarılıp beraber uyuruz. Yemek yerken yemek masama kor onune bir parça ekmek koyarım. Belki dile gelirde yer diye.Hiç yıkamam üşür hasta olur diye. Ayyy kıyamam ben ona yaaa

@Ulaş Çavuşoğlu

@???
çorapların kaç gram bilader ? hafta sonu kısa turları için uygun mudur bende almak isterim xd

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri