SerkanNamazcı
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.993
- İsim
- Serkan Namazcı
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
Değerli arkadaşlar, forum içinde belki takip edenler bilenler var bu turu kaç seri olduğunu veya hangi yıllarda hangi şartlarda yapıldığına dair..
bilmeyenler için özet geçeyim.
Bu tur ilk önce 2013 mart ayında gerçekleştirildi ilk serisi o yıl yapıldı.. ''EFSANE''
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 1.GÜN ERZURUM-BAYBURT.
2. gün
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 2.GÜN BAYBURT-GÖRELE FİNAL!
O ve 2017 yılının turu karlar altında gerçekleşti ! aşırı zor şartlar vardı fakat turu sağ salim bitirmiştim.
17 Mart 2018 tarihi itibari ile ilk önce Giresun'un Görele ilçesinden otobüs ile Erzurum'un Aşkale ilçesine geçtim,
Gece saat 03,00 şehir merkezinde öğretmenler evinde konaklayarak sabah 08,00- 09,00 arası çıkış yaparak ileri harekata geçtim.
HA!! birde dağ bisikleti değil hayatımda ilk defa yol bisikleti ile hem tırmanış hemde uzun yol yapacaktım
O da bir ilklerden bazıları....
%7 rampalar gördüm ve o bölümlerde zorlandım %5 %4 gibi rampalarda ise pek zorlanmadım yol bisikleti ile.
Yolculuk çok güzel geçti fazla yazmaya gerek yok diyerek sizler için hazırladığım o enfes videoya geçiyorum ,
Saygılarımı sunuyorum!
2018 ''
bilmeyenler için özet geçeyim.
Bu tur ilk önce 2013 mart ayında gerçekleştirildi ilk serisi o yıl yapıldı.. ''EFSANE''
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 1.GÜN ERZURUM-BAYBURT.
2. gün
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 2.GÜN BAYBURT-GÖRELE FİNAL!
O ve 2017 yılının turu karlar altında gerçekleşti ! aşırı zor şartlar vardı fakat turu sağ salim bitirmiştim.
17 Mart 2018 tarihi itibari ile ilk önce Giresun'un Görele ilçesinden otobüs ile Erzurum'un Aşkale ilçesine geçtim,
Gece saat 03,00 şehir merkezinde öğretmenler evinde konaklayarak sabah 08,00- 09,00 arası çıkış yaparak ileri harekata geçtim.
HA!! birde dağ bisikleti değil hayatımda ilk defa yol bisikleti ile hem tırmanış hemde uzun yol yapacaktım
O da bir ilklerden bazıları....
%7 rampalar gördüm ve o bölümlerde zorlandım %5 %4 gibi rampalarda ise pek zorlanmadım yol bisikleti ile.
Yolculuk çok güzel geçti fazla yazmaya gerek yok diyerek sizler için hazırladığım o enfes videoya geçiyorum ,
Saygılarımı sunuyorum!
2018 ''