Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SERİ 6! Erzurum(Aşkale) Bayburt ''Kop dağı geçidi''

SerkanNamazcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.993
İsim
Serkan Namazcı
Başlangıç
2006—07
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Değerli arkadaşlar, forum içinde belki takip edenler bilenler var bu turu kaç seri olduğunu veya hangi yıllarda hangi şartlarda yapıldığına dair..
bilmeyenler için özet geçeyim.

Bu tur ilk önce 2013 mart ayında gerçekleştirildi ilk serisi o yıl yapıldı.. ''EFSANE''
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 1.GÜN ERZURUM-BAYBURT.
2. gün
Trans Doğu Anadolu- Karadeniz (Erzurum-Görele Turu) 2.GÜN BAYBURT-GÖRELE FİNAL!

O ve 2017 yılının turu karlar altında gerçekleşti ! aşırı zor şartlar vardı fakat turu sağ salim bitirmiştim.

17 Mart 2018 tarihi itibari ile ilk önce Giresun'un Görele ilçesinden otobüs ile Erzurum'un Aşkale ilçesine geçtim,
Gece saat 03,00 şehir merkezinde öğretmenler evinde konaklayarak sabah 08,00- 09,00 arası çıkış yaparak ileri harekata geçtim.
HA!! birde dağ bisikleti değil hayatımda ilk defa yol bisikleti ile hem tırmanış hemde uzun yol yapacaktım :)
O da bir ilklerden bazıları....
%7 rampalar gördüm ve o bölümlerde zorlandım %5 %4 gibi rampalarda ise pek zorlanmadım yol bisikleti ile.

Yolculuk çok güzel geçti fazla yazmaya gerek yok diyerek sizler için hazırladığım o enfes videoya geçiyorum ,
Saygılarımı sunuyorum!

DSC03421.JPG DSC03421.JPG DSC03423.JPG DSC03421.JPG DSC03423.JPG DSC03426.JPG DSC03438.JPG DSC03439.JPG DSC03442.JPG DSC03421.JPG DSC03423.JPG DSC03426.JPG DSC03438.JPG DSC03439.JPG DSC03442.JPG DSC03445.JPG DSC03447.JPG DSC03456.JPG DSC03459.JPG

2018 ''

Scudo
Ramil Ziyadov gibisin.Kar,kış,yağmur çamur demiyor daima yoldasın.Pedalına kuvvet sofi.

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Huzurlu bir ortamda pedal çevirmek gibisi yok. Ayaklarınız dert görmesin.

• Beğen
Ah, özledim be kop dağını yine nasip olur mu seriyi devam ettirmem için... :)
Sizleri seviyorum

• Beğen
Tepkiler: chuck_schuldiner
Başlığı okuyunca bu bir serkan namazcı macerasidır diye iç geçirdimki öylede çıktı. Bakalım bu yıl forumun cameltropysinden bizi mahrum bırakacakmı namazcı

• Beğen
@SerkanNamazcı
DÜn izledim gezinizi,gayet güzel bir gezi olmuş. :) Öğretmen evi üzerinde değinmişsiniz,öğretmen misiniz? Bir ara öğretmen evleri sadece öğretmenlere hizmet veriyordu,sonra halkta kalabilir dendi.Kimisi sadece öğretmen kalabiliyor falan diyordu.Ne oldu son durum acaba?

Gezdiğiniz yerler hem çok güzel hemde çok tehlikeli gözüküyordu. Özellikle kimi yerlerde iniyor musunuz yoksa çıkıyor musunuz anlayamadım o inişli bölgede. :D
Göbekteki sorun bence tırmanışta göbek yerinde kaymış,buda ayna kolun kadraya sürtmesine sebeb olmuş olabilir. Yada göbek milinde,yatağından kaynaklı yamulmada olabilir. Gerçi karbon kadro demiştiniz,o da fiyatının yüksek olduğunu gösterir.Onda da böyle sorunların görülmesi ilginç olurdu. :)

Diğer videolarınıza baktımda hep çok kısa,instagramlık videolar atmışsınız. :)Başka,böyle uzun videolar var mı diye merak etmiştim. :)

@mehmetsunu
Bu sene zor gözükse bile Ya Nasip diyeceğim artık ekonomik olarak iyi değilim bisikletimi sattım malzemem yetersiz,kop dağı o zamanlar adamı yer tabi bir kaç defa fırtınada geçince alışıyor insan ama kesinlikle en ufak hatayı affetmez o dağ... Direk donuyor insan ''
Sevgilerimle.

@-Skynet-

Merhabalar,öğretmenler biraz daha indirimli kalıyor ama halka açık, 60-55-70 yerine göre değişen fiyatları var.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
bu gence hayranım.

• Beğen
Geri