Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sevmediğiniz bisiklet marka ve türleri

Scudo
Aslinda sebebsizce degil bence cevremizden gelen duyumlar beynimize otomatik bi onyargi olusturuyor buyuk ihtimali

başlıktada belirtildiği üzere sebepsizce ve ön yargılı olarak - (arkadaşımın ng650 sini kullandım çok küt gibi geldi bana. küt ne demekse... salcano ordan) +bianchi-ümit ve carrafour gibi marketlerde satılan bisikletler...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Şuda bi gercek nedense bu yuzyilda bizim icin maneviyati olan esyalar diye bisey kalmadi artik. Hep daha iyisi hep daha mukemmeli derken farkinda olmadan güvey olamadan gelin oluyoruz. Kapitalizm bizi hunharca öpüyor

Commodore 64 ünde floor disk kullananlardan nefret ederdim . Ben ise teypte kafa ayar yapmakla ugrasirdim

• Beğen
@cervèlo abi cocukken atari salonuna gitmek icin 8 km yol yuruyoduk aska bakarmisin :D simdi oglumun ipad i var oyunlardan sıkılıp hafta demeden yenilerini yukliuyor ama onun sucu yok.cocuklari evlere kreslere kapatan her istedigini sorgusuzca alan bizlerde suç

Daha önce de farklı konularda bahsettim. Salcano nun fabrikasının üç sokak felan yukarısında oturuyorum ve Satınalma Bölüm Yöneticisiyim. Yanında olduğum ve beni tanıdıkları halde ilk bisikletimi onlardan almak istemiştim fakat hepsiburada'nın yaptığı indirimi bana yapmadılar. Sonuç Salcanodan nefret eden ve işi Satınalma olan birisi daha çıktı işte :)

• Beğen
@mariokaldato. :D kick off turnuvaları sensible Soccer turnuvaları vs... büyük aşk vardı gerçekten. Hele o joystick ler quick shot marka az mı kırdım. Şimdi pad ler tabletler. Vs oyun konsolları vs... moralim bozuluyor. Hiçbirisi bana oynadigim çift kişilik oyun silk worm zevkini vermiyor (Amiga 500) :(

Salcano yu sevmiyorum bide beldeyama nefret etmek için sebep e gerek gördüğünüzde beni anlarsınız. İnsanı bisiklet ten Soğutuyorlar. Bisan i bbunların içine koymak istemiyorum

• Beğen
Bağcılar
(Ne hikmetse istabulun merkezi bağcılar ama diğer semtlerin ne farkı varsa bilinmiyor tanınmıyorlar)

@mariokaldato mtb :) rakşok maşa

Herkes salcanoya kıl ancak adamlar tüm kompanentlerinde kaliteli markaların kaliteli ürünlerini kullanıp hem de ucuza satarak müşteri çekiyorlar. ben de xrs 030 kullanıyorum 1600 tl ye aldık. çok çok memnunum. ne yalan söyliyim alırken tereddütte kalmıştık ama şimdi iyiki almışız diyorum. full tiagralı başka marka olsa fiyat 3500-4000 arası. sadece kadro salcano. kadroyu ikinci el çiziksiz 1000 tl ye specialized yap. al sana specialized. :D hem de 2600 tl ye. ama tiagralı specialized 5000 TL. :D burası türkiye. keşke bisiklet fiyatları avrupadaki gibi olsa da biz de sağlam markalar alsak.

Mantik suzgecin cok basarili kardesm :D

@cihangir dogru bi yaklasim bu seninki ama zaten mevzu sebebsizce duygular :D

@Matiz :D lak lakta lazim oyle deme .:D siz yolcular yokmusunuz hemen bi mtb ci goreyimde laf kakayim dersiniz :D ehehe

• Beğen
Tepkiler: Anıl Erdoğan
Canyon sevmiyordum, ama sebepsizce.
Sebepsizce olduğu için bir anda sever oldum.
Cyclocross modellerine ailecek biniyoruz demek isterdim ama binmiyoruz.
Umarım bir gün binerim.

• Beğen
@Matiz ben neyi kast ettigini biliyorum bekliyorum bakalim oyle bi girisim :D

Şimdiye kadar bahsi geçmememiş Hemen ekliyorum. Kuş serisi arabalar(Düzgün binen e laf yok.)Ama altında ki arabaya bakmadan sanki spor araç kullandığını sanan kişleri özellikler sevmiyorum. Efendi gibi bütçesi ona yeter alır binersin saygılı bir şekilde fakat tipler değişince işler de değişiyor ne yazık ki. Yani Doğan -şahin ve içindeki apaçiler.

Önyargılarımı dizeyim madem şuraya :)
* Salcano; oldum olası beni itmiştir, kesinlikle kalitesine, ne bileyim donanımına değildir bu önyargım direk varoluşuna, frekanslarımız tutmuyor azizim :)
* Merida; reklamlarını insan vücudu üzerinden yapıyor olması bende hep çaresizliğin göstergesi olarak meyletmiştir bilinçaltıma. Bisikletin önüne geçiyor mankenlerin lüzumsuz kendini beğendirme çabaları ve marka olarak en dibe itiyor benim nazarımda kendilerini.
* Tüüüm reklamı yapılan ürünler beni itmiştir, hep bir manipülasyon ve sömürü görürüm içinde; mümkün mertebe reklamını görmediğim ürünleri tercih ederim :)
* Piyasada dolanan tüm uyduruk bilimciler; yaşam koçları, kişisel gelişimciler vs. ve tüm bu konuları içeren kitaplar; tüm bunlar da bana sadece plasebo etkisi ile milletin eksik bilgilerini ve duygularını sömürüp kendine yaşamda yer edinmeye çalışan parazitler gibi gelirler. Ve çoğu cümlelerine vıdıvıdısal bilgi derim :) Şu zamanda modern bilimi, tasavvufu ve doğu-batı mistisizmini biraz bilin ve hepsini birbirine kararak uyduruk cümleler kurun alim olursunuz. Ben bilimin ve inançların bu kadar sömürülüp yalan yanlış aktarıldığı başka çok az yerde gördüm :) her hastaya aynı uyduruk ilacı verip ruhsal erotizm yaşatan tüm bu vıdıvıdısal bilgicilere, tek tip insan yaratıcı sahte alimlere önyargılıyım..
* Maalesef Türk dizilerine/filmlerine karşı ön yargılıyım; neredeyse estetik bir güzellik, doyurucu bir sanat lokması bulamayacağıma emin oluyorum her seferinde.

pöf burayı dolduracağım sandım; fakat şimdilik bu kadar geliyor aklıma; halbuki hep düşünürüm kendimle bu konu üzerine, çoğunlukla önyargılarımın haklı bir önsezi olarak görüyor olmamı da hep olumlu olarak tecrübe etmişimdir :)

dzn: aslında tüm bunlar öncelikle sebepsizce canı gönülden itildiğim durumlara sonradan sebep bulmuş olanlar olmuş :)

Konu başlığını hangi yönetici görüp de düzeltecek acaba?

sebeb? hazetmek?

Paxton
kendim de market bisikleti kullanıyorum hatta market bisikletlerini önerirdim ama artık Carrefour dan Dinamica Active ve Bianchi dışında bisiklet alınmaz

• Beğen
Geri