Önyargılarımı dizeyim madem şuraya
* Salcano; oldum olası beni itmiştir, kesinlikle kalitesine, ne bileyim donanımına değildir bu önyargım direk varoluşuna, frekanslarımız tutmuyor azizim
* Merida; reklamlarını insan vücudu üzerinden yapıyor olması bende hep çaresizliğin göstergesi olarak meyletmiştir bilinçaltıma. Bisikletin önüne geçiyor mankenlerin lüzumsuz kendini beğendirme çabaları ve marka olarak en dibe itiyor benim nazarımda kendilerini.
* Tüüüm reklamı yapılan ürünler beni itmiştir, hep bir manipülasyon ve sömürü görürüm içinde; mümkün mertebe reklamını görmediğim ürünleri tercih ederim
* Piyasada dolanan tüm uyduruk bilimciler; yaşam koçları, kişisel gelişimciler vs. ve tüm bu konuları içeren kitaplar; tüm bunlar da bana sadece plasebo etkisi ile milletin eksik bilgilerini ve duygularını sömürüp kendine yaşamda yer edinmeye çalışan parazitler gibi gelirler. Ve çoğu cümlelerine vıdıvıdısal bilgi derim
Şu zamanda modern bilimi, tasavvufu ve doğu-batı mistisizmini biraz bilin ve hepsini birbirine kararak uyduruk cümleler kurun alim olursunuz. Ben bilimin ve inançların bu kadar sömürülüp yalan yanlış aktarıldığı başka çok az yerde gördüm
her hastaya aynı uyduruk ilacı verip ruhsal erotizm yaşatan tüm bu vıdıvıdısal bilgicilere, tek tip insan yaratıcı sahte alimlere önyargılıyım..
* Maalesef Türk dizilerine/filmlerine karşı ön yargılıyım; neredeyse estetik bir güzellik, doyurucu bir sanat lokması bulamayacağıma emin oluyorum her seferinde.
pöf burayı dolduracağım sandım; fakat şimdilik bu kadar geliyor aklıma; halbuki hep düşünürüm kendimle bu konu üzerine, çoğunlukla önyargılarımın haklı bir önsezi olarak görüyor olmamı da hep olumlu olarak tecrübe etmişimdir
dzn: aslında tüm bunlar öncelikle sebepsizce canı gönülden itildiğim durumlara sonradan sebep bulmuş olanlar olmuş