@Yunus M.
Zaten bakarsak en cok satan markalarin basinda salcano gelir. Bu biraz cebindeki paraya bakan bi tercih. 5000 avroluk piskelet alan adamin tercihleri elbette garibanin secimiyle bir olmaz. Actigim konu zaten "sebebsizlik" ustune kuruluydu
@halil ibrahim duran aslında yol bisikletlerinin kotarılamayan gayri estetik duran bir yerine güzel bir çözüm bulmuş look. Bence güzel duruyo bizona benzetmişler sanki BMWlerde köpekbalığına benziyo.. vs vs
1-Specialized söylenmesi zor, bi de seleye doğru eğilen boyunlarına uyuzum
2- Broooks aşırı pahalı ... bir de deri diye pahalı imajı vermiyor mu deli ediyor adamı.
Ahanda koyuyorum videosunu.... Deri mi pahalı kardeşim? kurbanda 30 tl vermiyorlar isterse dana derisi olsun
izleyince kazlıçeşme.... ya da zeytinburnundaki zavallı dericiler aklıma geldi yaptıkları işi böyle satabilselerdi nasıl olurdu? diye düşündüm...
Hakikaten sebepsiz bi sekilde cannondale'e gicik oluyorum. Hani supersix evo hi-mod verseler, ertesi gün satar yeni bisiklet almaya çalisirim o derece.
@V3DAT
Ahahahaha bu iyiydi abi bencede kavazaki motor yapsin bende bi turlu piskeletlerine isinamadim nedense pejo biskeletlerede ayni sekil sogugum anlamadim gitti
@Volkan kesinlikle katılıyorum hocam. ayrıca krona da bi gıcığım var ama tasarımdan mı yoksa gereksiz kadro üstü kalabalığından mı bilemedim bir türlü.