Salcano - Cararo - Kron -sedona Göya yerli firma olacaklar arkadaş birinizde bisiklet kullanıcılarının istekleri doğrultusunda kadro tasarlayın hadi onuda geçtik bari donanım konusunda esnek olun çık mu zordur salcano cty xxx modelinde düz maşa v fren adam gibi jant seti
@Kuzey Ege aynen abi epıl markasının kalitesi ortada laf yok ama mek danilds yada börgır king ;üstüne epıl dayatmasına sinsice uyuz oluyorum ,umarsızca sony diyorum
@Batu54
Ben de sevindim tek olmadığıma.Bir şaka vardı BMW galerisi'nde tanıtımcı müşteriye zorla izlemeniz gereken bir video var diyordu.Video da şeydi: How to drive like an asshole o şakadan sonra tek olmadığımı anlamıştım.Süper de bir tespitti açıkçası
türkiye'nin en çok nefret edilen insanını o bisikleti sürerken gördüğümden beri salcano'ya karşı ister istemez bir tiksinti oluştu bende...
halbuki çocukluğumda izlediğim hügo'da hep onun reklamları vardı ve ben salcano'yu çok süper bir bisiklet sanırdım.
belki yukarıda yazdığım şeyi görmemiş olsam şuan bir salcano kullanıcısıydım.
çok ilginç bi konu biançilerden nefret ediyorum sarılı siyahlı olanlarına dayanamıyorum..
Hatta bu konunun üzerinde düşündüm ciddi ciddi. Çocukluğumda dağ bisikletleri yeni çıkmışken biançisi olan bir çocuk vardı ondan olduğuna kanaat getirdim...vs vs
kron'dan nefret ediyorum, sebepsiz değil..çok iyi bir sebebim var:bu sözüm ona yerli firmanın yol bisikletini çirkinleştirme gibi gizli bir misyonu var sanırım.