Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

sezon başlangıcı-göçbeyli-130 + km 'ler

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
kış geliyor,sezon açılıyor,viaport çıkışlı göçbeyli-oruçoğlu-ulupelit-ahmetli-teke-darlık-mudarlı-ovacık-

anadolu yaka durmaz çalışır,irfan kaptanın anadolu yakası antreman turları ile bu topik kardeştir,

amaç sessiz mekanlarda sürmektir,viaporttan ağva olacaktır.
sezon başlangıcı 1 ekim 2016 'da başlayacak ,30 nisan 2017 'de bitecektir.....

Scudo
Ağva benim memlekettir Kudret Abi,sahilden gitmek iyi kondisyon ister zira Şile-Ağva arası 40km olarak gösterilse de 30km'ye yakındır ve 30 km'de yaklaşık 900m iniş-çıkış vardır. İniş ve çıkışlar kısa ve serttir. Rampalarda ortalama %8-9'un altına inmez ama Teke yolu daha kolaydır sadece odun kömürcülerinin olduğu yerde güzel asfaltlı rampalar vardır. Sahil yolu geniş,Teke yolu çok dardır ve asfaltı biraz daha genel olarak çukurludur,Allah kolaylık versin ne diyeyim :)

@Tolga Çelebi

tolga o yollarda benim çok anılarım var,ilk kez gitmiyorum tekeyi devirdim, hemde bir kaç kez, sadece teke yol ayrımından ağvayı bilmiyorum, bana 192 km yazacak, ama biliyorsun 12 saatte 238 km gittim,nerdemi bostancı-kartepe bostancı ,
15 km eğim 30 km düz yola bedeldir,208 km 'e ekle ne yapar 238 km ,yani bunu anca giden anlar, 1 günde 238 km gitmiş kadar olursun...

(link)
etap bu....

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/1743523_672477722798022_1393286995_n.jpg?oh=07702a811d3793e071dee79c46371ea4&oe=58415D11

darlığın kahreden eğimleri dönüşte adamı yer,arkada teke köyü,eski küheylan 50.000 km benim kahrımı çeken makine..
istanbulun gürültüsümü ,burda kışın araç yoktur.....

Yazın hafta içi bile sabah araba olmuyor buralarda Kudret abi :) Tek gitmek sıkıntılı olabilir biraz,ekipmanlı gitmek lazım,pompa-iç lastik şart tabi.

17'inci tur kartepeyi tek yaptım tolga ,tekken daha iyisin ,korkun olmayacak ,sörvayvır durumları bende biraz fazla..

1 ekim uzun mesafe koşucuları varsa hazır olsun,zati kurtköy performans beklemede,yasir ve ibrahim,bu kış altını üstüne getireceğiz tekenin .

etap çıkış yeri,

viaport-kış saati 08.30
1.rota,
viaport-göçbeyli-oruçoğlu-ulupelit-ahmetli-ulupelit-oruçoğlu-göçbeyli
2.rota
viaport-göçbeyli-oruçoğlu-ulupelit-ahmetli-teke-darlık-mudarlı-ovacık-göçbeyli

3.rota-
viaport-formula-ovacık-mudarlı-darlık-teke-ağva-dönüş aynı.

erenköyden viaport 30 km kayışdağı eteklerinden , aydos güneyden dönüşte 30 km ,gideceğim etap km 'ler bunlara dahil.

Abi senin acil kurtköye taşınman lazımm:)

@Çaylak-24

az kaldı ibrahim valla oralar cennet...:harika::harika::harika::harika:

bu etapta kışın,avrupa yakadan cenk-yunus ile çalışma yapabiliriz ve anadolu yakadan emrah ile,,gerek bisikletleri ile gerekse ekipman sıkıntıları yok,kışın ekipmanlar termaller olacak, kar maske ,keza eldiven kışlık,uzun kışlık tayt ,

Ben dün Poleneze gittim bugün başıbüyük aydos yaptım, yarın spora gideceğim öteki günlerde sağa sola gidenlerle takılabilirim. Ekimde de gocbeyli turlarına gelirim ama ekim sonunda kısmetse oğluş geliyor bir süre uzun mesafe yapamam galiba...

• Beğen
Tepkiler: irfanyazicitunc
@Ozan k.
Gözün aydın ozan. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
@irfanyazicitunc

irfan kaptan ,yunus bence hazır ama sadece göçbeyliye kadar,emrahın bisikleti tam performans uzun yol için,
kimse gelmez ise ben abbas 25 eylül bir cila atacağım göçbeyliye akabinde büyük sınav 2 ekim pazar.

Bayramın dördüncü günü bende orcunla
Agvaya gitme niyetimiz var. Gelme niyetiniz olur ise tabi aracsiz biraz sıkıntı.donus yolu yorucu olur .ozan gelmek istersen araç ile beraber gelirsiniz gocbeyline ,dicem ama bayram olmasından karar sizlerin.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KIŞ mı :D TUR mu :D

Gelin arkadaşlar Sivas a size kış turu yaptırayım. Ancak yol lastiklerini çıkarıp yerine mtb lastiklerinden takmanız lazım. yanına da tekerlere zincir vs :D Çekme halatı da :D

Grup yolda kalacağından arazili pick up benden :D

@vetihsan

mtb olduğu vakit ormanlarda bi acaipti,mtb demek orman demek esasında bisikletin en özgür olanı mtb ,ormanda ne arac vardır ne de insan...:harika::harika::harika:

@yasirkidil

yasir rota bana uyanı şu
-viaport-ovacık-mudarlı-darlık-teke -ağva dönüş aynı 192 km bana yazar ,ama ağvada ben 15 dakika mola yapar vın geri,

https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/12439372_1151717751527464_7445239589473582818_n.jpg?oh=b2d71f94a2fea1178f0a3f7627c3635b&oe=5885D6EC

heyyyyy gidi heyyyy azmı devirdim ormanları senle 50.000 km dile kolay ....

@vetihsan

ismin nedir kardeş ?

ihsanmı ?

@vetihsan

ihsan bey,

karda kaydırmayan mtb tekerleri mevcutta ama buzda varmı ona bakmak lazım,en uygun mtb 'dir karda aynen gidersin,forumda bayağı binen oldu geçen kış.

@irfanyazicitunc abi ben gelmek istiyorum ama arabaya taşıyıcı almadım henüz. 1 bisikletin jantlarını çıkarıp kadroyu bagaja jantlarını arka koltuğa koyuyorum. Kudret abi nasıl gelecek bilmiyorum. Sedan araç için arka taşıyıcı birinde varsa aslında geçici olarak kullanabiliriz...

@Ozan k.

ozan sen beni düşünme,,,ben abbas 30 km sonra viaporttayım,ama en uygun rota formuladan ovacık mudarlı,darlık-teke-ağva dönüş aynı yalnız 15 dakika ağvada durup vın geri ,ışık yok bende karanlık yollar ,özellikle kayışdağı etekleri..

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri