Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Shimano 2200 arttırıcı ve ruble uyumu

Tepki
10
Merhaba arkadaşlar. Şu an arkadaşımda Drag Blade serisi yol bisikleti var. Genelde tur amaçlı kullanıyor. Bazen dik yokuşlarda zorluk çektiği için arka ruble (11-23) bu arada bu rubleyi Deore CS-HG50-9 (11-32) ile değiştirmesi mümkün müdür sizce? Vites geçişlerinde sorun yaşanır mı? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Enis AYKUŞ
Scudo
Arka aktarıcı uzun bacaksa(zincir kafesi) sorun olmaz.Ufak bacakla büyük ruble kullanan arkadaşlarım var pek sorun olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Umut ATİLLA
Aktarıcının teknik sayfasında kaç dişi karşıladığı yazar ama genelde önde 3 lü aynakol ve arka 25 ve yukarısı ise uzun bacak gerektiriyor.Onun hesabı önde ki en büyük diş sayısından en küçük diş sayısını cıkarıyorsunuz.Arka rubledede aynı işlemi yapıyorsunuz.ikisinin toplamı aktarıcının teknik kitabındaki değerden aynı ve aşagısı ise kurtarıyor.kendi bisikletimden örnek vereyim.ön aynakolum 52-39-30 yani 52-30 = 22 arka rublemde 25-12=13 ikisinin toplamı 35 benim aktarıcım Ultegra 6600 verdiği değer kısa bacakta kapasite 29 diş ve daha az uzun bacakta 37 diş ve daha az diyor yani ben uzun bacak kullanıyorum.Bu arada arka aktarıcıların bacak değişimide mevcut ben elimdeki uzun bacak ultegranın bacak ve makaralarını 2 dakikada kısa bacak 105 aktarıcının gövdesine aktardım.Sadece 2 mm lik bir alyan tutuyor bacakları.

Geri