Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Shimano CLICK'R - Kilitli pedala yeni bir bakış

Ben SPD ı Erdoğanlar bisikletten aldım ve satın alırken bu uyarıda bulundular

Scudo
@Yetkin
t400 e geçersen click'r ın avantajı olan %60 daha kolay takma ve çıkarma avantajından faydalanırsın. Bende her iki pedalı kullanıyorum ikisi arasında ciddi takma çıkarma kolaylığı var. Eğer bu yönde bir isteğin var ise T400 e ya da farklı bir Click R pedala düşünmeden geçebilirsin...

spd kullanıcısıyım click'r hiç denemedim ama çok fazla açıdan çıkabiliyor olması çekme esnasında çok fazla abanıldığında ayağın kazayla pedaldan kurtulup dengeyi kaybetmeye neden olabilir gibi geliyor. kullanıcılar böyle durumlarla karşılaşıyor mu? paylaşırsanız faydalı olur.

@ozgur908 Yok yok böyle bir şey hiç olmuyor. Uzunca süredir Click R kullanıyorum, ben istemeden hiç çıkmadı.

Bendeki ayakkabı M065L, sıkıntı yaşar mıyım bilmiyorum.Kalleri daha değişik Click R'ın.Kalleri takması sorun olmaz bence.
(link)

Arkadaşlar merhaba. Yurt dışından sipariş vereceğim ben de. Quantity kısmını 1 olarak seçtiğimizde 1 pedal mı 2 pedal mı gelecek? Bilgilendiren olursa sevinirim.

@ozgur908 evet çok asıldığım zamanlarda bazen oluyor, ama çok da tehlike yaratmadı şimdiye kadar...

Arkadaşlar merhaba,

Cehaletimi mazur görürseniz bir şey danışmak istiyorum.

Bahsi geçen Click'r pedal ve ayakkabılardan aldım;
Pedal: Shimano PD-T420
Ayakkabı: Shimano SH-CT41G

Bu ayakkabıya, pedal beraberinde gelen kalleri (SH56) monte edecekmiyim yoksa ayakkabı üzerindeki siyah parça kal görevi mi görüyor?
İlk defa kilitli pedal kullanacağım. Sorum saçma gelebilir.
Anlamadığım, eğer kaller ayakkabı altındaki siyah parçaya monte edilecekse rahat yürünemez. Acaba siyah parça sökülüp yerine kaller mi monte edilecek?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

@yakarizmir İlk mesaja bakmadınız sanırım. Zaten orada fotoğraflı bir şekilde anlatılmış. O siyah parça ayakkabı satılırken koruma amaçlı gibi takılmış parça. Siz o yere kalleri takıp kullanmaya başlayacaksınız.

@Sinan A.

Haklısınız şimdi söktüm o parçayı, kaller oraya takılacak gibi gözüküyor.
Peki o parçayı niye koymuşlar oraya onu merak ettim şimdi.

Çok sağolun cevap için.

Merhaba @yakarizmir o parçayı yanınızda taşıyabilirsiniz. Mesela dağa bayıra gezilere gittiğinizde (kamplı mesela) çadırınızı kurup çevrede yürüyüş yaparken (yakacak odun ararken) kal'i çıkarıp o siyah parçayı takabilirsiniz. Bu sayede kalleriniz ve yuvası çamura girmemiş olur. Plastik parça bu iş için kullanılır ;)

Bende de clikR ayakkabısı var fakat pedalından yok illa da clickr pedal mı olmalı yoksa normal m serisinden de taksam sorun olurm u ayağım ağrır mı arada fiyat farkı da var

• Beğen
Tepkiler: Karbon
(link)

(link)
bu ikisini yorumlarmısınız fiyat performans
ayrıca bu site guvenilirmi

@Aykut asil
Pedalın XT PD-7800, ayakkabınınsa SH-MT44 modellerini iki yıldır kullanıyorum. İkisine toplamda 100€ ödemiştim ve güvenilir mi diye sorduğunuz Bike-components'ten almıştım ben de.

Shimano'nun XT serisindeki tüm ürünleri çok dayanıklıdır ve tatmin edicidir. Aktarıcı, ruble, aynakol, fren ve vites kolları ortalama kullanıcının beklentilerini karşılar ve aşar. Fiyatları da yüksek sayılır, tabii euro değil tl kazanıp harcayanlar için. Türkiye'de yukarıdaki iki ürünün fiyatına muhtemelen sadece ayakkabıyı alırsınız.

Bu ürünleri almak için bike-components en iyi sitelerden biri ama unutmayın 19,95€ kargo ücreti de eklenecek. Bu yüzden eğer lastik vb ürünler de alacaksanız onları da aradan çıkarın. Bike-components Schwalbe ve Continental marka lastiklerin en uygun fiyata satıldığı sitelerden biridir ve hatta birçok modelde en uygun fiyatlar buradadır. Birkaç hafta önce 13€'ya bir çift Continental Sport Contact II lastik aldım.

erdoganlardan shimano t421 pedal aldım 177tl nakit indirimli
(link)
bu pedal mi xtmi alsadim bilmiyorum görmeden aldım

ike-components en iyi sitelerden biri ama unutmayın 19,95€ kargo ücreti de eklenecek.
demiştiniz bu para kargo parasımı yoksa amazondaki gibi kargo ve gumruk parası dahilmi.. yanı 30 erro ustune gumruk var o dertlerle ugraşamam ben gumruge takılırsa takip edemem vaktim yok

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
@Cemil Dada bir lastiklere bakayım dedim cidden lastikler uygun ancak lastikler için de 20 euro shipping vermek gerekiyor o zaman da avantajı kalmıyor ne yazıkki acaba başka siteler var mı lastik fiyatları uygun olan kargosu da çok tutmayan?

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Bugüne kadar herkese bu pedalı önerdim. Bence hiç kötü yanı yok, bir şey dışında. Basketboldan alışkanlık oldu, sıçramadan önce ayaklarımı büküyorum. Ayakkabı veya pedal ıslandığı zaman güçlü bir bunny yaparken 2 defa ayağım havada pedaldan çıktı. Bence tek olumsuz yanı budur.

Ancak tekerlekler yerden kesilmeden sürüyorsanız düşünmeden alın.

@Desert Fox
Bence yine de avantajlı. Ben lastik alırken enine boyuna inceledim o siteyi. Örneğin schwalbe nobby nic' in katlanır 2.35 modellerinin 2 tanesi +kargo bile Türkiye' deki telli versiyonalrından ucuza geliyor.

Sitenin asıl avantajı fiyatlar ucuz olduğu için vergi vermiyorsun. Bu yüzden kargo çok olsa bile ucuz.

Kargoya 80-100 lira vermek insanın zoruna gidiyor
Wiggle da takipsiz kargo 5.55 dolar,60 dolar üstü takipsix kargo ücretsiz takipli kargo ise 22 dolar

• Beğen
Tepkiler: Yusuf !!WOW!!
Geri