Scudo Sports

sibop uzunluğu

GoMMeS

Daimi Üye
Tepki
141
Bisiklet
Salcano
Selam arkadaşlar geçende lastik patlayınca direk iç lastiği değiştireyim dedim. iç lastikler üzerindeki bilgiler birebir aynı... Yanlız sibop kısmı kısa geldi ve şişirdikçe jantin içine kaçtı. Sibop kısımlarının uzunluklarını kıyasladığımda bariz kısa. Bunun için bir parametre varmıydı dikkatimden kaçan?

Scudo
@Ozan Dönmez

İç lastiklerin hepsi ve sibopları standarttır bildiğim kadarıyla (ince uç hariç.) . Benim anlamadığım nokta şişirdikçe içine kaçmaz ki aksine dışarı çıkar sibop ?

Var tabiki, ambiyane tabirle uzun sibob diye belirtmeniz gerekiyor iç lastik alırken bisikletçiye. Çift katlı mtb jantları için bu durum geçerli, daha büyük v profil jantlarda presta sibobların 80-90mm uzun olanlarıda var.

sayısal bir değer olsa bile kullanılmıyor pek.bisikletçiler arasında kısa-uzun sibop diye geçer benim sibopumda öyle sibop içeri ye kacıyor ama sorun olmuyor pek en azından sedona mini pompayla sorun olmuyor

• Beğen
Tepkiler: GoMMeS
vallahi öyle bir içeri giriyor ki bir müddet sonra şişirmek mümkün değil. karga burunla filan tutayım diyorum olmuyor maalesef.

Geri