Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şifremi nasıl sıfırlarım?

Scudo
Arkadaşım sitenin üst tarafında logonun altında şifremi unuttum diye bir bölüm var
sanırım orası yardımcı olur

arkadaşım konuyla ilgili mail attığını ve henüz cvp gelmediğini söyledi.
admin belki bayram tatinde olabilir mi acaba :)

kullanıcı adı "kımıcı"

İmzasında "forumla ilgili istek öneri şikayet:destek (a) bisikletforum.org" yazıyor, bir de o adresi deneyin ister?

• Beğen
Tepkiler: otec
Şifreyi unutma durumda site sizden email adresinizi istiyor, yeni şifre belirlemek için, defalarca işlemi yaptım, kılıç reis adresine durumu anlatan email yazdım, aradan günler geçti, ne şifre için eposta, ne de cevap geldi; yani şifrenizi unutursanız yeni bir hesap açmaktan başka veya aklınıza birden şifrenin ne olduğunu gelmesini beklemekten başka çareniz kalmıyor!...

Unlem isaretini parantez icinde kullanman gerekiyordu, akilli(!)

Bora kardeş sadana arkadaşamıza yazdığı msj da bunu kaile almaman gerektiğini görebilirsin.Yönetim özellikle murat resi kimi kaile alacağını biliyor. Sen güzel msj yazki onlarda sana adam gibi msj yazsın.

Sen yöneticilerin taraf tutmaksızın ve insanların yazdığı mesaja bakmaksızın burada insanlara yardım ettiğini bilmeden sırf yazmış olmak için ve linkteki yazımdan dolayı sanki intikam alırmışcasına buraya mesaj yazarak boş vaktini harcama hiç !.. yazdığım mesajlara bakma zahmetinde bulunsaydın, bu tür teşebbüslerde bulunmadığımı anlardın...

Ufuk'un yazdiklari hosuma gidince, sadece espirli bi cevap yazmak istemistim, hepsi o kadar..
O da benimle dalga gecmis, cani saolsun..

Bora senin kaliten ortada, bunu bana yazsan ki çok isterdim. Çünki senin yorumun ve katılımın beni onure eder.Fikir bozuk olursa zikirde bu olur. Farklı bir şey bekleme kardeşim.Sevgi ve saygılar kardeşim.

Serkan.Ç. hesabın kullanıcısıyım
mail adresime şifre sıfırlama kodum gelmiyor
lütfen yardımcı olur musunuz
ayrı başlık da açamıyorum yeni hesap yüzünden
birileri benle ilgilenebilir mi : )

Geri