Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigma BC 12.12 teker çapı

revan55

Üye
Tepki
21
İsim
Recep V.
Bisiklet
Kron
26x2.00 city lastik kullanıyorum. Forumda denk geldiğim bir konuda 26x2.00 için 2114 yazılacak diyor. ben de öyle yaptım ancak 146km lik yolu 150 km ölçtü. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

Scudo
Bisikletin ön lastiğinin sibobunu yere tam paralel olacak şekilde ayarla ve düz bir zeminde yere kalemle bir işaret koy sonra bisikletin tekerleğinin ileriye doğru düz bir doğrultuda tam bir tur attır sibop yere tam paralel olacak şekilde haraket ettir ve ve ikinci bir işaret koy sonra iki çizgi arasını şerit metreyle ölç ve cm cinsinden km saatine gir ÖRNEK : 2030 gibi en sağlıklı yöntem budur.:)
Benim lastiklerim 26x 195 idi girdiğim değer ise 2030 :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@revan55
Sizin Km saatine girmeniz gereken değer 2075mm.

Teşekkürler. En kısa zamanda test edeceğim.

Yine doğru ölçmüyor. Lastiğimi değitşirdim. Maxxis detonator 26x1.5 için hangi değeri girmeliyim?

@revan55

26X1.5 için gireceğiniz değer 1985 mm'dir.

@revan55
KM saatine girmeniz gereken değer 1995 mm'dir. Emin olun verdiğim değerlerin hepsi en doğru değerler.

@BF Okuru

Ali bey yine Sigma BC 12.12 bilgisayarım var 26x2.10 smart sam lastiğim var tam olarak değerini söyleyebilirmisiniz
Teşekkürler...

@emre özbay
Km saatine girmeniz gereken değer 26X2,10 için 2091 mm

@BF Okuru
Teşekkürler yabancı bir siteden baktığıma göre de 2091mm diyor bugün elime bir tebeşir alıp tercan abinin söylediği yöntem ile teyit edeceğim :D

@BF Okuru

26x2,00 schawalbe active tour plus değer alabilirmiyim.

@BF Okuru

Teşekkür ederim

26x2.1 schwalbe smart sam var bende de , metreyle ölçtüğümde 2093 bulmuştum öyle girmiştim . 1 2 mm hata payı olabilir illaki .

Geri