Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sigorta (Kasko gibi)

neyzencan

Üye
Tepki
57
Bisikletini sigorta ettiren veya bu konuda araştırması , bilgisi olan varmı ?

Scudo
Forumda arama yaparsan epey önce buna benzer bir konu açılmıştı.
Oradan gerekli bilgiyi edinebilirsiniz.

aradım ama öyle bi konu bulamadım.bu konu hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim.

@neyzencan

Daha önce bu konu birkaç yerde tartışılmıştı. Ama net bir cevaba ulaşamamıştık. Bazı arkadaşlar kasko firmasına soracaktı araştıracaktık, hatta bende denk gelince soracaktım ama kaldı öyle.

Benim bildiğim kadarıyla siigorta firmaları bisiklet sigortalamaya pek fazla yanaşmıyorlar.
yaptırmak isteseniz bile size pahalıya patlıyormuş.
En iyisi sağlam bir kilit ve nispeten güvenli bi park yeri:)

babam sigortacı olduğu, için ona sormuştum. böyle bi sigortanın olmadığını bi şekilde firmayı ikna etseniz bile fiyatın pratikte saçma olucak kadar yüksek olucağını söylemişti. malum, çalınma olasılığı yüksek bisikletlerin. hafif olsun diye uğraşmak yerine 100 kiloluk bisiklet yapmaya uğraşılsa daha ucuz olucaktır sigortasıda : )

slm merhaba Arkadaşlar,
uzun zaman oldu.Bisikleti kasko ve sigorta yaptırmak ,konusunda hemen hemen çoğu samimi olduğumuz firma ve Abilerimizden
aldığım bilgi neticesinde , Araç gibi olmasını istemiştim kaza yada çalınma konusunda en azından maduriyetin giderilmesi ama bunun için motor şasi no: isteniyor.!:( imkansızmış. sigorta firmaları çok sıcak bakmıyor.

Keşke olsa harika olurdu en azından kafamız rahat olurdu bi nebzede olsa...

Geri