Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sirrus Pro fiyatı hakkında bilginiz var mıdır?

Serbay Akar

Forum Demirbaşı
Tepki
207
Bisiklet
KTM
Türkiye'de Sirrus Pro fiyatı hakkında bilginiz var mıdır ?

Scudo
Selamlar,

Sirrus Pro - Carbon maalesef Avrupa stoklarına gelip gelmeyecek mi belli değil. Bugünlerde en çok sorulan bisiklet.

Zaten şuan almayı düşünmüyorum , beni kendine bağladı(snvlarm bittikten sonra ya yarış ya da bunu almayı düşünüyorum.) Hatları bana yarış bisikletinden daha hoş geliyor , bilmiyorum size nasıl ? :)

Peki bunun avrupada ki fiyatı nedir?? resmi sitede bulamadım da ?

Bu firma avrupa firması mı ? (öncelikle onu öğrenebilir miyim? )

Anladığım kadarıyla amerikan markası specialized. Galiba oturup gelmesi için bekleyeceğiz :D

specialized amerikan markası,

Sirrus Pro'nun Amerika'daki fiyatı 1900$ eğer Türkiye'ye gelirse fiyatı 1500€ civarlarında olur büyük ihtimalle, ben şehir bisikletine o kadar para vermektense o fiyat çevresinde harika yol bisikletleri var onlardan alırdım şahsen. Çünkü bir süre sonra yol bisikletine geçmek isteyeceksiniz.

Amerika'daki fiyatı 2000$ olan Specialized Tarmac Elite Apex:
(link)

• Beğen
Tepkiler: Serbay Akar
OOO Serbay 1.900 dolarllar 1.400 eurolar gözümüz yükseklerde bakıyorum :)

Bence 2000€ dan aşşağı olmaz:)

sınav için eşekler gibi çalışıyorum meyvesini büyükler ozaman vericek :)

:) ohooo abi ben bekleyemiyorum :D topluyorum param çıktıkça :)

Niyetim şu kadroyu almak:
(link)
Üstüne toplayacağım yada giant atx pro

Şuan salcanodan bozma bi Rover'la takılıyorum, boyuma göre epey küçük bir kadro kullanıyorum. Ama onun üstündeyken bisiklet sürmenin verdiği haz bambaşka...

Bu yüzden sabredip iyi bişey alıcağım :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
@Serbay Akar

Aynen bende 16 kglik bir bianchi kullanıyorum.Çok kyifli ama :D

• Beğen
Tepkiler: alper öztürk
bende de yıllar öncesinden toplama 15 kg civarında bi bisiklet var. ama ona hiç acımıyorum :D o benim hem yol hem dağ hem downhill bisikletim :) bisiklet kullanmayı öğrendim onunla. ama şimdi bana yetmiyor. kendime bütçemin yettiğince hızlı bir şehir/tur veya yol bisikleti almak istiyorum. ama eski bisikleti de saklayacağım :)

• Beğen
Tepkiler: M.Burak KARADAĞ
Aynen bende saklayacağım :D

Geri