Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce Btwin Count 8 Güzel Mi Bana Önerir Misiniz?

Mertcan V.

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
Btwin Count 8 için Yeni aldığım bisikletim 26` Jant Bu jant ayarlarında Sorun çıkar mı? Ve Ölçümü Doğru mu ? Ha birde Pili çabuk harcıyor mu nerdeyse 3 ay her gün binicem Şimdiden Teşekkürler

Scudo
Merhaba bende count 8 almıştım hızı zamnında vermiyor diye geri vermiştim ama hepsi öyleymiş tekerin 3 kere falan dönmesi gerekiyormuş şimdi bende count 8 alıcam tekrar,pil konusunda sanmıyorum çabuk biteceğini saat pili kadar uzun gideceğini düşünüyorum.Ama bazı kablosuz kronometreler belli bir hızdan sonra sapıtabiliyor cpunt 8de de aynısı oluyormu onu öğrenirseniz daha iyi olur

Decathlondan aldığım ürünlerde sıkıntı yaşamadım ben . Pillerde iyi seçildiği sürece 1 sene giderler.

@İSİMSİZ BİSİKLETÇİ

bende Count4 ve ya Count8 almayı düşünüyorum , tekerlek ebatlarını kendimiz girmemiz gerekiyormuş orasını tam olarak anlamadım bu konudan takip edeyim en iyisi :rolleyes:

Bende anlamadım bağzı inçleri giremiyormuşuz böyle şeyler duydum bu yüzden sigma BC 5.12 ile arasında kaldım

sigma 16.12 sts düşünüyorum bende ama Count 8 de aklımda kararsızım.

Bağzı arkadaşlar güneş ışığında ekran gözükmüyor diyordu kullanan arkadaşlar böyle sorun yaşıyor mu ?

Bende kullanıyorum.Gündüz çok sıkıntı çekmedim açıkçası.Normal görünüyordu.

Arkadaşlar ben yaklaşık 2 haftadır count 8 modelini kullanıyorum ekran büyük ve gayet anlaşılır yalnız gece sıkıntı ekranın arka aydınlatması yok onun haricinde tüm teker çevre ölçülerini other seçeneğini kullanarak cihaza girebiliyorsunuz

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

ben count 4 kullanıyorum . 4 özellik yeteceğini düşündüğümden aldım . kolay kurulumu var ve oldukça işlevli bir alet , count 4 - 8 - 12 hepsi fiyatına göre sizi tatmin edecektir ben almanızı öneriyorum

Geri