Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce bu bisikleti toplamalı mıyım ?

Tepki
0
Bisiklet
Wheeler
Öncelikle hepinize iyi forumlar.
Bir akrabadan elime eski Beldesan BMX'lerden geçti dışarıda bağlı duruyormuş bisiklet aşağılık birkaç insan arka lastiğini yakınca boya zarar görmüş foto atıcam zaten görürsünüz.
Plastik Jantları sağlam iş arka göbeği bulmakta babamın dediğine göre Eski Mobylette Göbeği uyuyormuş.
Sizce bu bisiklet ile Trick yapabilir miyim 45'lik jant falan ön arka barları taksam boya falan yapmada hiçbir sıkıntım yok elimde herşey var Kompresör Vs.
Bizim yaşlı bir abi var bisikletçi o diyor ki ağır kalın bedenlerden daha iyi yaparsın diyor sizin düşünceniz nedir?
Bunun toplamak Trick yapmak için mi olmalı retro eski bir bisiklet olduğu için mi olmalı ?
http://l1311.hizliresim.com/1h/s/uuxu4.jpg
Son bir ekleme yapayım nedendir bilmiyorum bu bisikletin yola çıktığı zaman harika bir akışı var nasıl bu kadar güzel akıyor aklım almıyor :D

Scudo
Abicim bana kalırsa deymez ama sen bilirsin çok uğraştırır bu arada markası nedir??

Retro şekilde toparlayıp çok masraf etmeden boya vs. de yapıp evin güzel bir köşesinde durması çok daha mantıklı olur bana göre

Yinede karar sizin tabii ki

@bora kaya
Markayı belirtmiştim Beldesan.
@Caner Kartalgöz
aşırı masraf edemem zaten kardeş en fazla Ön maşa jantlar,gidon Ve boya vs değişebilirim.
Boyayı da kendim yapabildiğim için yapacağım zaten
Fakat asıl merak ettiğim Bu bisikleti ayağa kaldırdıktan sonra Trick yapabilir miyim ?

Hareket yapmak için uygun değil maalesef çok sağlam durmuyor, tahminimce de ağırdır. Retro olarak toplarsanız ortaya güzel bir şey çıkabilir ;)

Geri