Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sizce hangisi Garmine ait gps izi?

nizameddin

Üye
Tepki
234
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Specialized
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Bu gps izlerinden hangisi Garmin cihazindan kayıt edilmiştir ?
Farkeder mi bilmiyorum ama İkiside aynı gün kaydedildi ve asıl soru şu ;
Bu iz farklılıkları toplam mesafeyi etkiler mi ?

received_140699741327126.jpegreceived_308391444027238.jpeg

Scudo
Tahmin etme cesaretinde bulunan olmamış en iyisi ben söyleyeyim :)

İlk fotodaki cihaz Coospo BC200
İkinci fotodaki cihaz Garmin Edge 200

• Beğen
Tepkiler: sccetin
kayıt sıklığı ikincisinde daha düşük olduğundan ve düz bir doğru üzerinde hareket edilmediğinden toplam mesafe daha az çıkar. muhtemelen 3 saniyede bir kayıt alınmış eğer bisiklet kullanılıyorsa. ilk iz kaydı ise saniyede 3 kayıt almış gibi gps tazeleme hızı cep telefonlarından yüksek gözüküyo .daha doğru sonuç verir hem anlık hız bilgisinde hemde toplam mesafe bilgisinde vs.

Son düzenleme:
Açıkçası merak ettim hangisi hangi cihaza ait diye. Garmin iyi ölçer daha düzgün olan garmine aittir diye düşünüyorum ama ters köşe de olabilir. 2. sorunuza gelecek olursak, dönemeçleri düz gitmiş gibi göstereceği için kesinlikle mesafe farkı olacaktır, daha az gösterecektir alttaki resim

Açıkçası merak ettim hangisi hangi cihaza ait diye. Garmin iyi ölçer daha düzgün olan garmine aittir diye düşünüyorum ama ters köşe de olabilir. 2. sorunuza gelecek olursak, dönemeçleri düz gitmiş gibi göstereceği için kesinlikle mesafe farkı olacaktır, daha az gösterecektir alttaki resim

Düzgün ölçen Coospo markali cihaz.

Garmin cihazların (kullandıklarım 520,1030) 1 saniyede bir veri kaydettiğini biliyorum fit dosyalarından anlayabilirsiniz zaten. Buda demek oluyor ki o dönüşü 2 saniyede dönerseniz 3, 3 saniyede dönerseniz 4, 10 saniyede dönerseniz 11 nokta oluşacağı. Ne kadar çok veri noktası olursa dönüşe o kadar uygun bir iz çıkacaktır.

• Beğen
Tepkiler: nizameddin
Geri