Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Skate Parklar Ve Bmx Binilecek Yerler

bmx26

Üye
Tepki
18

Beyler Türkiye'nin Neresinde Olursa Olsun Skateparklar bmxle kayılacak merdivenler ve bmx binilecek düzlükleri buraya yazalım.Siz yazın ben burayı sürekli güncellicem.Hangi şehirde olduklarını da yazarsanız iyi olur.Ben Başlıyorum.

1-Vilayet Meydanı-Eskişehir

Scudo
beyler yazdığım mesajı düzenleyemiyorum siz en iyisi böle yazın

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
neredyse tüm parklarda merdiven gibi yarım ay şeklinde basamaklar ve ortasında düz alan olan yerler var flatlans için ii

• Beğen
@mac-bmxtreme

Evet İzmit Seka Park' ta var. İzmit Garında trenden indikten sonra alt geçitten geçip sahil yoluna çıkın. Ve İstanbul yönüne doğru olan yolu takip edin. Seka Park karşınıza çıkacaktır. Parkın en ileri ucunda tırmanış duvarı var. Onun orda bir yerde. Aslında parkın ana yola bakan kısmındaki göstermelik bisiklet yolunu takip ederseniz o yol sizi BMX mekanına götürür.

• Beğen
@baymineral

Bu arada güvenlikçiler bisiklet yolu dışına çıkmanıza göz açtırmayacaklardır. Çok uyuz güvenlikçileri vardır. Bisiklete ve bisikletçiye karşı allerjileri olan takıntılı tipler bu Seka Park güvenlikçileri.

gaziantep i unutmamak lazım resimlerden gördüğüm kadarıyla müthiş bi sk park

• Beğen
çok güsel resimler arkadaşların başarıların devamını dilerim

• Beğen
gürpınarda yenı bır sk8 park açılyor ayın 17sinde 17.11.07 de herkesı beklerız
yenibosnadan büyükcekmece arabalrına bının we atırus diye bı alıswerıs merkezınde ının we orda gurpınar lunaparkı nerde die sorarsanız sızede solerler:D

• Beğen
Geri