Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

SLX hg-x zincir sürekli kopuyor neden?

Tepki
19
daha 1 aylık 2013 slx dyna-sys vites fren sistemim var zincirim sürekli olarak kopuyor neden bilmiyorum takıyorum 10 pedal atmadan kopuyor sürekli aynı şey oluyor acaba neden bilgilendirirseniz sevinirim

Scudo
Aklıma gelen ilk şey, yanlış vites kombinasyonundayken kullanman olabilir. Ayrıca aynı komponentleri bende kullanıyorum, herhangi bir sorunum yok.
Acaba komponentleri kadro üzerine toplama mı?
Kadronun modeli ve yılı nedir?

10 pedal atıp kopma varsa başka bir sorun olabilir , misal kopma aynı vitestemi oluyor yoksa farklı viteslerdede oluyormu ,zincir baklaları aynakol dişleri ve koptuğu andaki arka ruble dişlilerini kontrol edin bence

farklı viteslerdede oluyo ynlış kombinasyon kullnamıyorum çapraz düşürmüyorum hiç mesela aynakol1 ruble 2 de iken 3 pedal bile atamadan koptu :( kadro amoeba huusar yılını bilmiyorum 18' kadro

HORT

https://pbs.twimg.com/media/CbArqffWIAErDCr.jpg:large
Yeni konu açamadığım için buraya yazıyorum 2 günde 2 zincir 1 orta göbek değiştim hala kopma ihtimali olduğunu düşünüyorum sizce bu neyden kaynaklı olabilir benimle alakası olabilir mi

pimi tam oturtamassan kopar bence.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
eğrilik çok mu. foto yada video atabilirsen bakalım.

Benim bisikleti altından bir süre sonra fark ettim. ön dişlilerdeki çarklardan birindeki diş yamuktu zincir baklasına girmiyordu. Servise götürdüm düzelttirdim. Sadece aklıma geldi. Bende kopma falan olmadı bir kontrol edin isterseniz.

hocam almadım bisikletçide bıraktım aynakol ve 2 zinciri ama hala endişem devam ediyor bide hala bazen zincir de bi dolanma oluyor acaba benmi zincir değişmeyi bilmiyorum bildiğiniz değiştiriyorum sıralı yani

Sisteminizle uyumlu zincir kullanıyorsunuz değil mi?

Geri