Emrah B.
Üye
- Tepki
- 127
- Bisiklet
- Focus
Merhaba dostlar 3 aydır elimdeki 2 yol, 1 tur bisikletinden kurtulup tek bisiklete inmeye çalışıyordum. Tabi bu durum beni cyclocross'lara yöneltti. Pek bilgim olmadığından gerek sizden gerek çevremden ve satıcılardan bilgi almaya çalıştım. Şu an satın almanın son aşamasındayım. Yine en son size danışmak istedim. Bisiklet özellikleri şunlar:
ÖZELLİKLER
Çift suluk yeri ve bagaj yeri mecvut. Kablolu hidrolik fren sistemi var. Peşin alacağım ve 4000 TL'ye alabileceğim bir satıcı buldum.
Amacım izinde olmadığım zamanlar günlük sürüş ve haftasonları performans. İzinde olduğumda da her sene yaptığım gibi 10 günlük turlar. Bana bu iki faaliyet içinde uygun gibi geldi. Sizin bu bisiklet hakkında olumlu-olumsuz görüşleriniz nelerdir? Sevgiler.
ÖZELLİKLER
Kadro | : | Race Cross V2 Disc, Alloy Triple Butted |
Maşa | : | Mares CX P2T 10 Carbon T4 Disc |
Fren bacakları | : | TRP-HY-RD |
Fren Kolları | : | Shimano 105 |
Arka Vites | : | Shimano 105 22 |
Ön Vites | : | Shimano 105 22 |
Vites Kolları | : | Shimano 105 22 |
Aynakol | : | FSA Gossamer |
Dişli Oranı | : | front: 44/36 rear: 11-28 |
Gidon | : | Concept EX |
Gidon Boğazı | : | Concept EX |
Sele | : | Concept EX |
Sele Borusu | : | Concept EX NEW |
Jantlar | : | Concept Disc |
Lastikler | : | Schwalbe Rocket Ron Evo Focus Edition |
Toplam Ağırlık | : | 9.80 kg |
Çift suluk yeri ve bagaj yeri mecvut. Kablolu hidrolik fren sistemi var. Peşin alacağım ve 4000 TL'ye alabileceğim bir satıcı buldum.
Amacım izinde olmadığım zamanlar günlük sürüş ve haftasonları performans. İzinde olduğumda da her sene yaptığım gibi 10 günlük turlar. Bana bu iki faaliyet içinde uygun gibi geldi. Sizin bu bisiklet hakkında olumlu-olumsuz görüşleriniz nelerdir? Sevgiler.