Sağol kardeş burda avutuyorum kendimi ne yapim...okuyorum,öğrenmeye çalışıyorum,yarın ayağa kalkıp güzel bisikletler alıp özgürlüğüme tekrar kavuşma umudu taşıyorum...hayırlısı neyse o olsun hayatımızda...sürekli oturmaktan poposu yara oluyor adamın Allah kimseyi kimsenin eline mahkum etmesîn...insan sağlığında bilmeli kıymetini ama nerde...ne kadar söylesem....neyse...dertlendim yine...((
Ne olursa olsun umdunuzu ve azminizi kaybetmemenizi dilerim!
Umarim en kisa zamanda sagliginiza kavusur ve ozlediginiz herseyi yapma gucune kavusursunuz
Inanmak bnasarmanin yarisidir diye bosuna soylenmiyor
Herkese hayatin heraninda dikkatli ve tedbirli olmak gerektigini hatirlattiginiz ve ogutlediginiz icinde ne kadar tesekkur etsek azdir...
Çok çok geçmiş olsun. Ziyaretinize gelmek isterdim. İnşAllah iyileştikten sonra Fatsada pedallamak isterim. En kısa sürede sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle.
Allah saglik sifa versin kardesim.Olumlu dusunup,İsyan etmemene senin adina sevindim.Hayatimda yasadiklarimi flim seridi gibi dusundugum zaman genclik yillarimi zevk ve sefa ugruna o kadar bos yasamisimki o kadar etrafimi,beni sevenleri uzmusumki bunu baya gec anladim.Ne zamanmi dank etti gozlerin acildi dersen esimle tanismamla.Suan mi dersen 7 yillik evli kiz babasi olarak,sagligim yerinde sevenlerimizle beraber gecinip gidiyoruz Allaha sonsuz sukurler olsun.
Allah kimseye kaldiramayacagi dert,cekilemeyecek sabir vermez isallah diyorum.Konuyla pek alakali olmadi ama icimden geldi yazdim
Ben hergun Allaha sukur ediyorum bugunleri gosterdigi icin.Kotuyu ornek almayin,iyi insan olun.İyi insandan zarar gelmez,iyiliginden dolayi kendi zarar gorebilir fakat mutlaka kazanir.39 yillik hayatimda yasadigim bu...
Tekrar cok gecmis olsun.Allah sifa versin kardesime.