Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Son turunuz olmasın!

çok geçmiş olsun en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle . . .

Scudo
Geçmiş olsun. Yüksekten atlamak benim de çok sevdigim bir şey. Neresi ve ne yükseklik olursa olsun, önce kontrol etmek gerekiyor. Hatta öncelikle çivileme atlarım, emin olursam balıklama atlarim ama maalesef böyle kazalar görünmez oluyor. İnsanın basireti bağlanıyor. Son durumumuz nedir? İnşallah en kısa surede sagliginiza kavusursunuz.

Çok geçmiş olsun. İnsanın başına oturduğu yerden bile bir hastalık gelebiliyor. 2,5 sene önce çok çok nadir görülen bir sinir sistemi hastalığına yakalandım kaslarım hızlı bir şekilde eridi als şüphesi kondu sonradan pts sendromu olduğu ortaya çıktı 1 kiloyu kaldırmak benim için resmen ölümdü eskisi gibi olamazsın dediler hasta olan sinirlerini zorlamayacaksın ömür boyu dediler ama ben umudumu yitirmedim ağrılarımdan kurtulduktan sonra spora başladım haftada 4 gün ciddi ağırlık antremanına girdim ilk başlarda topamda 10 kiloyu kaldıramazken şimdi 70 kilo ile göğüs çalışıyorum eski sağlıklı halimden bile daha iyiyim şu an. yani umudunuzu kaybetmeyin siz her zaman daha iyisini düşünün azimli olun söylenenlere pek kulak asmayın tekrar geçmiş olsun.

İnşAllah bir an önce sağlığınıza kavusursunuz.

isaac52 Büyük geçmiş olsun , Allahım şifa versin .Uyarıların içinde ayrıca saolasın hayat bazen gaflete dalıp gidiyoruz :(

@isaac52 Çok geçmiş olsun. inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın. Siz azimli olun, umudunuzu kaybetmeyin, göreceksiniz her şey yoluna girecek. Zaman her şeyin ilacı...

hocam çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin

Tez zamanda sağlığına kavuşmanı dilerim.Esen kal,sağlıcakla kal.

Çok çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda sağlınıza geri kavuşmanıza yardım etsin inşaallah.

Geçmiş olsun. En zor kısmını atlatmışsınız. Moralinizde iyi. İnşaAllah tez zamanda normale girersiniz. Selamlar.

Çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşursun.

Cook gecmis olsun
Insallah kisa zamanda sagiliginiza kavusursunuz

Cook buyuk gecmis olsun
ALLAH tez zamanda sifa versin

Hastanede yatarken daha fazla düşünme imkanı buluyor insan...umudumu hiç kaybetmedim...hayat çok garip,bu sene atandım...maddiyatı düzelttik daha iyi bisiklet alabilirim diye düşünürken oldu herşey...

geçmiş olsun hocam. durumunuzla ilgili bu başlık altında arasıra bilgi verirseniz biz de haberdar oluruz. Allah şifa versin

• Beğen
Tepkiler: 7haiku
Adınıza çok üzüldüm, yaşadıklarınızı tahmin edemeyiz çok geçmiş olsun. Dilerim en yakın zaman da sağlığınıza kavuşur, tekrar sevdiğiniz, tutkunu olduğunuz özgürlüğünüzü elinize alırsınız.

Büyük geçmiş olsun acil şifalar dilerim. umarım sağlığınıza bir an önce kavuşur ve kaldığınız yerden devam edersiniz.

çok geçiş olsun. en kısa zamanda özür gezilerine kavuşursun inşallah

Geri