@saphane1234 Bilmem ki! 2015 model Astro, 27.5 jantıyla 13,72 kg imiş. Astro 50 de 26 jant. Diğer parçaları da ön vites hâriçti sanırım, aynı gibi. Benzer ağırlıkta olabilirler.
Hepinize tekrar merhabalar. Üşenmeden içten şekilde yardımlarınız, görüşleriniz için her birinize tek tek teşekkür ederim. Mosso Legarda 1521 MSM V fren aldım, bu akşam bir saat kadar turladım, çok hoşuma gitti.
@Yusuf G. Çok çok teşekkürler. Âmin. Hepimize kazâsız-belâsız tatlı tatlı pedallamalar olsun inşallah.. Mağazaya girdiğimde mâvi-siyah renk çok hoşuma gitmişti. Burada paylaşılan fotoğraflarda da aklımda hep mâvi-siyah vardı. Beyaz-kırmızıyı daha evvel görmemiştim, canlı canlı güzel duruyordu.
Daha iyisi sizlerin olsun.
Bu arada asansörsüz bir binâda yaşıyorum, 5 kat çıkardığıma göre çok ağır da değil sanırım Binâya, kapının önüne bıraktım ama aklımda orda kaldı
@Mesut A.. Evet, uygundu da bugün düşündüm taşındım şehir bisikleti almaya karar verdim, ama yine de bisikletçilere bakarken Astro' yu süzmeyi de ihmal etmedim Bence Astro güzel bir bisiklet. Bütçeme göre MTB olarak en iyisiydi.
şehir bisikleti performans için ideal gibi ama işin bir de keyif kısmı var. Ön maşası kilitli bir mtb paha biçilemez çok keyifli. Açarsın bozuk yolda keyifle inersin vs. bence ya yol alınmalı ya da mtb gerisi fasa fiso. bence
13kg altındaysa kilitli maşa mtb sürüşten keyif almak adına ideal. Dünyayı 3 yıldır gezen Gürkan Genç mtb kullanıyor. Çünkü yolların çoğu sıkıntılı bozuk yollar diyor.
Ben de kaç kere tura çıktıysam çok bozuk yollara da denk geldim. Şehir içinde de keyifli, çukurlara özellikle giriyorum.
Bu arada esas bisikletim yol. 2. elde eşim için aldığım mtb'yi de ara ara severek kullanıyorum
@Mesut A.. MTB' ye özellikle de çocukluğumdan kalma bir özlemim var, çok hatırlatmayın Yollarımız dediğiniz gibi sıkıntılı. Ama bugün bir saati biraz aşan sürüşümde çok güzel asfaltlarda gittim, böylece yol güzergâhımı da birazcık belirlemiş oldum; çok da keyif aldım. Bunun yanı sıra bir iki kaldırımdan da ufaktan atladım Gürkan Genç yerinde olsam MTB alırdım, kimbilir hangi şartlarda hangi yollarda pedallıyordur. Şu bisikleti iyice kullanayım da ileride MTB de aklımda. Yaramı çok deşmeyin, memnunum mutluyum şu an
@erol__152 Öğlen evden çıkarken her iletiyi okudum, üzerinde düşündüm, kullanacağım yolları zihnimden geçirdim, sonra da forumdan bir arkadaşımızla mağazaların yolunu tuttuk, bütçeme göre aradık-taradık; sağolun yorumlarınız için