Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda geldi Canyon

Scudo
Kıbrıs a Bekleriz burada kullanım genel. Manada mtb ağırlıklı yol Bisikleti süren insanlar genelde ingiliz yada başka ülkenin insanları ama bisiklet Federasyonu gayet iyi çalışıyor Yarışmalar vs yapılıyor ben Size muhtemelen yetisemem ama isterseniz kıbrısta görüşebilirz iyi günlerde kullanın bu arada :)

@Yavuz SOYLU

Yavuz bey teşekkür ederim mutlaka tanışalım , görüşelim ve pedallayalım. Daha 2 ay var gelmeme ama şimdiden davetiniz için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@madmech
Çok güzel teknolojiylen çocuklarımızın evde ipadle oynadığı bir devirdeyken insanlarımız yani bizler hiç bisikleti dışarı çıkarmayalım evde sürelim ekran başında hatta yarışlarda evde olsun :)) Çok güzel ama dışarda sürmenin keyfi ister kar ister doluda bambaşka :) Aldığınız cihazlar cidden maddi olarak göz dolduruyor ama kişisel olarak ben almazdım. İster istemez içimden aman dışarda sürme ne gerek trafik vs diye konuşur kendimi televizyon başına bağlardım :D

Valla herşey çok şahane duruyor.Hayırlı olsun.Çok beğendim sistemi.

@Yiğit Alp Okyaylı
Evet günümüz biraz eve kapatıyor insanı. Ancak ben dışarda zaten ziyadesi ile sürüyorum ama bazen işten sonra hava kararınca yada cidden soğuk binilemicek günlerde kullamak adına bunu aldım. Bisiklet sevdasına bisiklet yanımda taa yurtdışlarına kadar yanımda taşımışlığım çokca vardır. Birazda yeni oyuncak değişiklik olur diye aldım :) Ancak dışarda sürmenin yenin hiçbirşey dolduramaz zaten.

• Beğen
Tepkiler: Chucky-1
@madmech

Güle güle kullanın. TACX online yarışlarda denk geliriz belki :)

Zwift midir o?

Bazen dışarı çıkılmadığında iş görecek bir sistem. Güzel günlerde kullanın :)

Güle güle kullan Tunç :) Arada yaz, nasıl bir şey, istediğin rotaları yükleyip oralarda sürmek, yokuşlar inişler falan kulağa hoş geliyor...

@Ömer D.
Filmin oradan sonuna kadar izledim ben böyle bir film izlememiştim enterasan gerçekten ya :) Teşekkürler

Tunç aletten sıkılır satarsan haberim olsun,alıcı hazır.Gıral teşkilat yapmışsın

Özcan ım bi yurt dışına gidişte sanada alayım ne demek.

güle güle kullan Tunç :) çok beğendim, çok iyi yapmışsın böyle bir şey almakla. artık kışında kondisyonsuz kalmayacaksın demekki. bol pedallar...

@sgazel
Valla neden olmasın gerçi şimdi rota Kıbrıs orada hava güzel dışarlara atmak kendimi daha güzel olacaktır.

@Ömer D.
Süper işlemişler konuyu , böyle bir videoyu benim konumda paylaştığınız için teşekkürler.

@Alpaslan.Savacı
Alpaslan merak var ise gel bir gün misafirim ol sende dene ne demek , gerçi bende henüz daha tam çözmüş değilim ne nasıl olacak :) çalışmalar sürmekte.

• Beğen
Tepkiler: ibrahim_D
@madmech
sgazel Serkan da sen de biraz kullanın bakalım, bir değerlendirme buluşmasını, kahve içip sohbet etmek için bahane ederiz. :)

Güzel bisiklet , güzel sistem , trainer açık havanın yerini tutmuyor ama form tutmak için iyi oluyor.Güle güle kullanın.

Geri