Kıbrıs a Bekleriz burada kullanım genel. Manada mtb ağırlıklı yol Bisikleti süren insanlar genelde ingiliz yada başka ülkenin insanları ama bisiklet Federasyonu gayet iyi çalışıyor Yarışmalar vs yapılıyor ben Size muhtemelen yetisemem ama isterseniz kıbrısta görüşebilirz iyi günlerde kullanın bu arada
@madmech
Çok güzel teknolojiylen çocuklarımızın evde ipadle oynadığı bir devirdeyken insanlarımız yani bizler hiç bisikleti dışarı çıkarmayalım evde sürelim ekran başında hatta yarışlarda evde olsun ) Çok güzel ama dışarda sürmenin keyfi ister kar ister doluda bambaşka Aldığınız cihazlar cidden maddi olarak göz dolduruyor ama kişisel olarak ben almazdım. İster istemez içimden aman dışarda sürme ne gerek trafik vs diye konuşur kendimi televizyon başına bağlardım
@Yiğit Alp Okyaylı
Evet günümüz biraz eve kapatıyor insanı. Ancak ben dışarda zaten ziyadesi ile sürüyorum ama bazen işten sonra hava kararınca yada cidden soğuk binilemicek günlerde kullamak adına bunu aldım. Bisiklet sevdasına bisiklet yanımda taa yurtdışlarına kadar yanımda taşımışlığım çokca vardır. Birazda yeni oyuncak değişiklik olur diye aldım Ancak dışarda sürmenin yenin hiçbirşey dolduramaz zaten.
@sgazel
Valla neden olmasın gerçi şimdi rota Kıbrıs orada hava güzel dışarlara atmak kendimi daha güzel olacaktır.
@Ömer D.
Süper işlemişler konuyu , böyle bir videoyu benim konumda paylaştığınız için teşekkürler.
@Alpaslan.Savacı
Alpaslan merak var ise gel bir gün misafirim ol sende dene ne demek , gerçi bende henüz daha tam çözmüş değilim ne nasıl olacak çalışmalar sürmekte.