Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Sonunda geldi Canyon

Scudo
Gümrük memurunun yapmadığı onay işlemini konsolosluk görevlisi yaptı. Canyon la görüşüp onaylanan belgeleri göndermek kaldı geriye.

@madmech sizin son fotoğrafta sele borusunun alt kısmındaki yerde bahsettigim türden bir solma var gibi . Benim kadroda da tam aynı noktada var. Kafaya takılacak bir şey değil diyorsunuz yani?

@İlker Karakuş Gözünüz aydın diyelim o zaman, artık daha da seversiniz bisikletinizi:)

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
@Enginkale Bisikleti mi zaten çok seviyorum ama Canyon un yanlış yonlendirmesini ve gümrük memurunun da onaylanmamasi ni kabullenememistim şimdi biraz rahatladım.

@İlker Karakuş başka birkaç yerde de var ama sele borusunun bağlantı noktası ve orta göbek zaten karbonun farklı şekilde örülmesi ile yapılmış sanrırım dayanım için. hiç bir sorun yok kesinlikle.

• Beğen
Tepkiler: İlker Karakuş
@madmech Teşekkürler Tunç bey . Bende öyle düşünüyordum şimdi emin oldum. Bu arada Ankara Kızılay trafiği neydi öyle. Arabayla sola donus yaşakmış ilk kez gittiğim için bilmiyordum. Polis ileri devam ettirdi randevu saati geçmek üzere . Baktım olacak gibi değil arabayi sağa parkettim atladım bisiklete arabaların arasından yokuş yukarı Allah ne verdiyse bastım Şükür yetiştim de hallettim işimi. Bisiklet olmasa kesinlikle yetişmezdim

@emrev
Tüm iyi güzel dilekler için teşekkürler...
Herkes aldığına göre bir bildiğimiz var demek ki şiddetle tavsiyede ederim şahsen :)
Tüm bisiklet tutkunlarının gönüllerindeki bisiklete kavuşmaları dileklerimle.

Öncelikle hayırlı olsun
Canyon markasını ve Alman mallarını 2 yıldır takip ediyorum ax lightness mcfk tune gibi markalarının işçiliklerine bayılıyorum tek sevmediğim fiyatları :D

Güle güle kullanın çok güzel:harika:

güle güle kulanın Allah kaza bela vermesin

IMG_1721.JPG

İki mecburi değişiklik oldu.
1. nihayet kendime daha uygun sele modelini buldum ve o daha rahat ettim , prologo x zero sele selle san marco concor ile değişti.
2. kırmızı renkli jagwire elite link model kablolar aliminyum halkaların boyaları aşınıp ve arasına toz girince aşırı gıcırtı yapar olmuştu. Oldukça hafif ve tepkileri hızlı olmasına rağmen çıkarttığı sesten rahatsız oladuğumdan kablolarda jagwire elite seal oldular.

Mavic jantlar ile kullanım nasıl olacak , test etmem bahara kalacak olsada heyecanla bekliyorum.

Dosyalar

• image.jpeg
    image.jpeg
    131,7 KB · Okunma: 131
  • Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
İyi olur iyi olur tecrübe ile sabit:) ama önce iyileş tadına doymazsın ondan sonra.

Geri