Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Space bisiklet tasarımı

Scudo
bmx için mi
bide maşa bölümü çok paralel ileri bakmıyo direk yere bakıyo :D
onların haricinde güzel

2-Days-Delivery-29er-mtb-frame-carbon-mountain-bike-frame-china-MTB-carbon-frame-29-15.jpg

yorumunuzu değerlendiricem. teşekkürler

Gözlerim yandı :D şaka şaka biraz amatör olmuş ama ilerleyen zamanlarda daha güzelleride gelir...Ben bu kadarını bile yapamam :)

• Beğen
Tepkiler: Volg ve The UGUR
Vallahi yalan söylemeyeyim ben pek beğenemedim :)

Ama senin içindeki o istek,azim o jantın tellerini teker teker çizmen senin daha yapacağın işlerin ne kadar sağlam olacağını gösterir. Bu yolda devam et. Ancak marka adını değiştirmekle başlasan iyi edersin.

• Beğen
Tepkiler: Enes Dökmen
Timsah gerçekten çok güzel ama.o bisiklet ne ya :( 137272 telli jant a kim bincek buzdolabımı taşıcaksın o bisikletle :D

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Tekniğin iyi ama kendini biraz geliştirmen lazım :D
Şaka bi yana bayağı vakit harcımışsın gibi gözüküyor senin yerinde olsam bu ilgini ve yeteniğini değerlendirirdim.

Kötü gözükmesinin bi nedenide maşa yere dik iniyo bisikletlere bakıcak olursan intten veya kendi bisikletine maşa biraz açılı iner yere Sen böle çizmişsin I normalde / gibi

• Beğen
Tepkiler: Harun.
kroca dile :D olmamıs markayı degıstır. w7 loader kullan :D

Belli ki severek uğraşıyorsun, yapa yapa geliştireceksin kendini dostum. Kötü olan yerler tabii ki olacak ama her seferinde bunları düzelte düzelte sonunda kusursuza ulaşacağından emin olabilirsin :) İyi denemeler...

@chnkrmz enes arkadaşın çizdiği tüm kadrolarda o maşa bölümü yere dik bakıyo inşallah sonraki çizimlerinde yere açılı yapar / gibi

Bisiklet yapısının tekniklerini de ogrendin mi daha güzel işler cikaricaksin :) Ama marka ismin bana hala kotu geliyor :) Cizmeye devam.

• Beğen
Tepkiler: hüseyingürgah
@enes dökmen
Kadro güzelmiş alü mü karbo mu ?

karbon

markayı monster yapsam nasıl olur

Kadro güzelmiş valla

Allez de yapabilirsin fransızca hadi git vb anlamlara gelir

Geri