ÖzgürÇobanoğlu Aktif Üye Kayıt 13 Ocak 2008 Mesaj 115 Tepki 56 Şehir Istanbul/Caddebostan Bisiklet Focus 22 Nisan 2014 #1 Merhaba SPD ayakkabı almayı planlıyorum ama rotamda yürüdüğüm mesafeler de var(vapur, funiküler vs) gibi. Yol bisikleti ayakkabıları altları çok sert ve pek yürümeye müsait değil sanırım. Sizin tercihiniz ne olurdu?
Merhaba SPD ayakkabı almayı planlıyorum ama rotamda yürüdüğüm mesafeler de var(vapur, funiküler vs) gibi. Yol bisikleti ayakkabıları altları çok sert ve pek yürümeye müsait değil sanırım. Sizin tercihiniz ne olurdu?
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 0 Tepki 0 22 Nisan 2014 #2 Çok para vermeye gerek yok diyorsanız, Shimano M064 modeli size uygun gelecektir. Fiyatı aşırı yüksek değil. Yürümeye de elverişli.
Çok para vermeye gerek yok diyorsanız, Shimano M064 modeli size uygun gelecektir. Fiyatı aşırı yüksek değil. Yürümeye de elverişli.
Mert E. We create Chemistry Kayıt 19 Ocak 2014 Mesaj 1.495 Tepki 3.489 Yaş 44 Şehir istanbul Bisiklet Giant 22 Nisan 2014 #3 Biraz daha dişli ve normal yolda da yürürken size sıkıntı çıkartmayabilecek bir MTB ayakkabı.
Hüseyin Külcüoğlu Forum Bağımlısı Kayıt 29 Haziran 2010 Mesaj 914 Tepki 658 Yaş 34 Şehir Bursa Bisiklet Ghost 22 Nisan 2014 #4 (link) Şu ayakkabı hakkında yorumlarınız neler ? Ayrıca bu ayakkabılar hava alıyor mu ? Son olarak bu ayakkabıları kullanmak için SPD pedal şart mıdır ? Tepkiler: hakan çelik
(link) Şu ayakkabı hakkında yorumlarınız neler ? Ayrıca bu ayakkabılar hava alıyor mu ? Son olarak bu ayakkabıları kullanmak için SPD pedal şart mıdır ?
hakan çelik Forum Demirbaşı Kayıt 3 Ağustos 2009 Mesaj 523 Tepki 260 Şehir Çanakkale İsim Hakan ÇELİK 23 Nisan 2014 #5 @hsnsylk İyi günler, bahsettiğiniz ayakkabı nasıl tam olarak, Cırt cırtlı sanırım bağcıklı olanlara göre avantajları ve dezavantajları nelerdir. Cevabınızı dört gözle bekliyorum, Saygılarımla..
@hsnsylk İyi günler, bahsettiğiniz ayakkabı nasıl tam olarak, Cırt cırtlı sanırım bağcıklı olanlara göre avantajları ve dezavantajları nelerdir. Cevabınızı dört gözle bekliyorum, Saygılarımla..