Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Specialized gibisi yok

Scudo
@Gökhan Toros

Bir alternatif cözüm de benim bisikletimden;

https://www.bisikletforum.com/a/img35/6381/bahartemizligi00601.jpg

Veya baska bir model:

http://static.bike-components.de/images/product_images/popup_images/17124_1_BBB_AussenhUellenUeberzugCableWrapBCB-90D.jpg

• Beğen
Tepkiler: fatihaydın
@Gökhan Toros

Derhal yarın alıyorum elektrik bandı :) teşekkürler gökhan :)

@ihtiyar

Teşekkür ederim.acaba fotoğraftaki parçalari neresen temin edebilirim ve nasıl uygulanıyorlar ? Daha önce hiç görmedim de...

@Ekrem Yılmaztürk

Çok teşekkür ederim inşallah siz de kısa zamanda kavuşursunuz :)

@fatihaydın
(link)acarak kadro korumak icin degisik parcayi nereden alabileceginizi görebilirsiniz.

• Beğen
@ogulcanislim

Teşekkür eserim :) inşallah daha iyileri senin olur :)

Süper bişey... İyigünlerde kullanın...

@M.Ozkul

Teşekkür ederim inşallah daha iyileri sizin olur :)

Abi 1 hafta önce bana yol bisikleti insanı nasıl mutlu ediyor demiştin seninde yeni jetin hayırlı olsun bol sprintler tam bir canavar :)

@adilcan adısanoğlu

çok teşekkür ederim inşallah Allah daha iyilerini sana nasip eder :)

yol bisikletinde en iyi görünüme sahip bisiklet bence cok düzgün MaşaAllah. bende niyetlendim almanın ucundan döndüm road bana göre değil. mavic lerlede tam olmuş. 2 markanın adını yan yana yazman bile komik olmuş tarmac mis mis.

@semih çelik

çok teşekkür ederim :) inşallah gönlünüze göre bir bisiklete siz de sahip olursunuz :) bundan sonra herhalde uzun bir süre dokunmayacağım bu bisiklete.biraz da triatlon için giyim vs eksiklerimi gidermem lazım :) zaten dokunmaya da gerek yok bu kadroya sahip olmayı çok istiyordum çok şükür oldu :)

Bisiklet gerçekten çok harika bunu birinci elden incelemek ise daha harika oldu benim için :) Bisikletini güle güle kullan fatih abi İnşllah seni bir gün specialized venge ile de görürüm :D

• Beğen
@hamibektas

teşekkür ederim hami saolasın.vengeyi bilemem ama eğer tour of turkeyde gelirse cavendish ten bisikletini istemeyi düşünüyorum :D

• Beğen
Tepkiler: hamibektas
hocam çok güzel bisikletiniz var, maşallah.

kadronun maliyetini ve nereden temin edebileceğimi özel mesajdan gönderebilir misiniz acaba? :)

Geri