Scudo Sports

Specialized Sirrus Elite İnt 2014

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Arkadaşlar fiyat 6000 TL herkesten özür diliyorum. O kısmını aceleyle yazdım, akıl var mantık var bu bisiklet 60 bin TL etmez zaten.

Ön vites telinin ucuna parçayı taksam orjinal mi değil mi anlayabilir misiniz ?

Burak bey özür diliyorum ben 6 bin yazdım sanıyordum, dikkat etmemişim, haklısınız. Fiyat 6000 TL olacak, yanlışlık var , site adminleri düzeltirse sevinirim.
Sıfır ayarında olması için o tellerin o şekilde sallanmaması icap eder. Ben orjinalliğine değil sıfır ayarında olmasına takıldım.

Scudo
..... Fiyat 6000 TL olacak, yanlışlık var , site adminleri düzeltirse sevinirim.

Bence bu ilanı yöneticilere bildirip "İptal edildi" diye işaretleterek yeni bir ilan açsanız daha iyi olur. Bunun altında bir ilan için fazla muhabbet döndü, yeni bir ilan daha temiz olur.

Beyefendinin saçma sapan iftira boyutunda ki yorumlarına bakarak, ilanı satıştan kaldırıyorum. ve bu şahsa tek kelime cevap dahi vermiyorum. Herkes mühendis kesilmiş, orasından burasından sallayarak kötülemeye çalışıyor. 20. 21 resimde atma etme yok. Buraya resim atacağım ve laflarınızı yedireceğim. Foruma yıllar önce üye oldum, kimseye böyle bir söz etmedim ama şimdi ediyorum. Özür dileyeceksiniz. Eyyy bisiklet mühendisleri ultra yüksek mühendisler, kendisini bir şer sanan dostlar. özür dilemekte erdemdir. Bisikleti satıştan kaldırıyorum. Fiyat kısmını yanlışlıkla lazım özrümü belirttim, fakat bazı yüksek bisiklet mühendislerinin, selede soyulma var gibi yalan yanlış kelimeleri sonrası şu resimlere bakmasını tavsiye ediyorum. Bisikletten anladığınıza sanmıyorum ama böyle şahıslara gereken cevabı veririm. uzun zamandır foruma girmiyorum fakat benim bisikletle ilgili bilgime ve sözlerime kimse bu şekilde alaycı şekilde dalga geçemez. İşte sele resimleri güzelce inceleyin. Sözlerimin sonuna kadar arkasındayım, ilan yayından kaldırılsın gerekirse beni siteden atsınlar umrumda değil. Bisikleti 100 KM kullanmadım, 4 defa ev değiştirdim o esnada ufak tefek kozmetik sorunlar oluştu, bunları ilanda belirttim, köyde tozlu bir depoda bir süre bekledi bisikşet fakat kullanılmadı, Fabrika çıkışı lastikler dahi üzerinde. ayrıntılı resim atıyorum artık bisikleti burada satmıyorum bilginiz olsun bazıları haddini bilsin diyerek atıyorum aynakol resimlerini de ekledim gerçekten bisikletten anlayan birisi dişlilere iyi baksın. Sorun toz ise yağ kir ise böyle söylersiniz. Lastikler hakkında da açıksa söyledim ilk çıktığı günkü gibi lakin beklemekten kauçuk ömrü doldu. hadi iyi akşamlar.

Beyefendinin saçma sapan iftira boyutunda ki yorumlarına bakarak, ilanı satıştan kaldırıyorum. ve bu şahsa tek kelime cevap dahi vermiyorum. Herkes mühendis kesilmiş, orasından burasından sallayarak kötülemeye çalışıyor. 20. 21 resimde atma etme yok. Buraya resim atacağım ve laflarınızı yedireceğim. Foruma yıllar önce üye oldum, kimseye böyle bir söz etmedim ama şimdi ediyorum. Özür dileyeceksiniz.

Bu cevap değil mi zaten? Tek kelime değil, 54 kelime.
"İlan sahibi bu yazılanlara kızarsa haklıdır ama ben de onun yazdıklarına kızdım ve diğer kızanlarla birlikte haklıyız." diye yazmıştım zaten. Beklemediğim bir cevap değildi ama üslubu bozmaya da gerek yok.
Fotoğraflar ortada, bisikletin durumu bariz, mühendislik bir durum yok. Bisikletin neyini kötüleyeyim ben? Çok daha kötüsü bende var. Açıkçası ciddi bakım ve lastik-pabuç değişim ihtiyaçlı bisikleti "fabrikası görse geri ister" iddiasıyla 60K fiyatla satmaya çalışıp ısrarcı olmanın trolleme olduğunu düşündüm. Baştan defalarca fiyatın fazla olduğu yazılmışken düzeltmek yerine önceki sayfada duran yüksekten yüksekten cevaplar da gelince rahatsız oldum, yukarıdaki ifadelerle rahatsızlığımı belirttim. 2 gün ve o kadar cevaptan sonra nasıl olduysa bir 0'ın fazla yazıldığı fark edilmiş.
"Beyefendinin yorumları saçma sapan iftira boyutunda"ysa fikrini de uygulamamak lazım, ilanı kaldırtmak doğru olmaz o vakit. Nasılsa yazılanlar iftira, gelenlerin görmesinde sakınca yok. Hem daha fotoğraflar gelecek, laflar yedirilecek, özür diletilecek. Bu ilan kalkarsa yazık olur.

Alıntıdaki edit üzerine edit: "soyulma" ile "solma" aynı şey değil. Biraz daha dikkatli okumak, yazılmamış bir şeyi yazılmış gibi gösterip onun üzerinden hakaretler etmemek lazım. Yeni fotoğraflarda da selenin oturma yüzeyleri önceden yazdığım gibi "soluk". Farklı açılarda bölgeler aynı göründüğü için gölge oyununa da benzemiyor. Güneşten solma selenin ön kısmındaki Targa yazılarının olduğu yeri de etkilerdi ki depoda tutulduysa güneşten solmaz zaten. Oturmuş böyle bir üsluba karşı laf anlatıyorum ya, ne diyeyim kendime bilemedim.

En çok şu kısmı sevdim:
...Bisikletten anladığınıza sanmıyorum ama böyle şahıslara gereken cevabı veririm. uzun zamandır foruma girmiyorum fakat benim bisikletle ilgili bilgime ve sözlerime kimse bu şekilde alaycı şekilde dalga geçemez...

Son düzenleme:
Hocam kusura bakmayın da iki günden fazladır "alaycı" olarak biz sizin söylediklerinize bu kadar tepki vermemişizdir.

Bir sıfırı yanlış yazım. O konuda özür diledim, kimse 60000 yazılmış demedi, herkes şaşırmış falan gibi davrandı. Ben özrümü bilemesini bilirim ve diledim. Lakin bisikletten anlamayan insanlara diyecek sözüm yok. Ukala insanlara ise diyecek sözüm çok.

Adam kötü birşey söylememiş, siz direk ukala filan diye girmeyin bence. Çok sert giriyorsunuz konuya. Bundan mütevellit de, ilana bir göz gezdirip neden millet böyle yazıyor diye bakmamışsınız. Bence iptal edip yeni ilan açın. Hayırlı satışlar olsun.

"edep" diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Adam kötü birşey söylememiş, siz direk ukala filan diye girmeyin bence. Çok sert giriyorsunuz konuya. Bundan mütevellit de, ilana bir göz gezdirip neden millet böyle yazıyor diye bakmamışsınız. Bence iptal edip yeni ilan açın. Hayırlı satışlar olsun.
Ben zaten fiyatı yanlış yazdığınm için özür diledim ve bu konuyla alakalı sorun yok. Sorun bisikletten anlamayanların selede tahribat var, aynakkol şöyle böyle , benim bisikletim 40 bin km yaptı ama daha temizdir diyenlerle alakalı.
Fiyatı yanlış yazmamdam kaynaklı özrümü diledim ve bu yüzden eleştirenlere sözüm yok.
Sözlerim bisikletin durumunu bilmeden görmeden anlamadan yada bilerek ve isteyerek saçma sapan yorumar yazıp şahsıma "yalancı" demek isteyenleredir. Resimleri de bu kişilere inat olsun diye attım. Böyle kendini beğenmiş insanlarla bisiklet konusunda sonuna kadar tartışırım ama vaktim yok. Ve bu sebepten forumdan üyelikten ayrılıyorum. Bu sitede kibar ne dediğini bilen arkadaşlar vardır, bisiklet camiası her zaman kibarların, naziklerin camiası olmuştur lakin özür dilemeyen insanlar yüzünden buradan ayrılıyorum. @Spartiat @mehmetbulak

Yeni attığınız fotoğrafları da inceliyorum ama hala fabrikanın geri isteyeceği kondisyonda bir bisiklet göremiyorum. Benim şaşkınlığım fiyataydı o da düzelmiş fakat neden herkese böyle tepkilisiniz anlamak çok güç. Sizin için kıymetli bir bisiklet olduğu anlaşılıyor ki hepimizin bisikleti kendine göre kıymetlidir, gerçekleri söyleyenlere de bu kadar kızmamak gerekir diye düşünüyorum. Daha iddiasız cümlelerle doğru fiyattan satışa çıksaydınız bu tepkilerin hiçbirini almazdınız. Tevazu önemli...

Bisikletten anlıyor olsanız selede ki TARGA yazısının silineceğini tahmin edebilirsiniz. toz kir yağ sizi yanıltıyorsa siz de bisikletten anlamıyorsunuz. Üyelikten ayrılana kadar istediğime istedimi söylemeye devam edeceğim. Bisikletten anlamıyorsunuz .

Bisikletten anlamak =/= 100 kmdeki bisikletin vites tellerinin dağılmayacağını düşünmek, bisikletin vidalarının paslanmaya başladığını görmek, fren padinin bitmeye yaklaştığını görmek, ruble ve zincirin haykırışlarını duymak...
Bisikletten anlamak = Seledeki targa yazısının silineceğini tahmin etmek

Dediğim gibi benim bisikletinizle bir derdim yok sadece 60000 TL fiyatına şaşırmıştım. Ama bu tutumunuz ve inadınız beni hayretler içinde bıraktı. 100 km dediğiniz bir ya da bilemediniz iki sürüşlük mesafe. Fabrikadan çıktığı gibi dediğiniz bisikletin fabrikadan çıktığı halinin fotoğrafını da eklemişsiniz. Bir o haline bakın, bir güncel haline bakın, bir de ettiğiniz laflara bakın. Üyeliğiniz de beni ilgilendirmiyor bisikletiniz de, iyi satışlar.

Yukarıda bisiklet temiz değil dedim diye bana sen bisikletten anlamıyorsun diyor. Ula pislik içinde bisikletin, her yeri çürümek üzere. İnsan bari bir yıkatır, hiç olmadı bi su tutar diyeceğim ama ben ne anlarım bisikletten. Bisiklet dediğin böyle olur hehe

• Beğen
Tepkiler: SinanU
Bisikletin kirli olması, 40 bin km kullanılığı anlamına mı geliyor ? Sizin mantığınız bu mu ? Ben bisikleti 5 yıldır kapalı yerde saklıyorum, 2 yıldır köyde bir depoda bekliyor. Siz bisikletten anlamıyorsunuz, yağı kiri temizler gözünüze sokardım da anlayacak seviyeniz yok belli ki. siz 40 bin km ik hurdanıze binmeye devam edin. Zaten aynı seviyede değiliz ki sizinle bisiklet tartışmasına gireyim, dün 40 bin km lik bisikletim daha iyi diyordunuz bugün bisiklet kirli diyorsunuz. ne dediğiniz belli değil. Yıllardır ikinci el malzemeler spor aletleri, spor malzemeleri, araç , gezi kamp malzemeleri alırım. Şimdiye kadar pazarlık yaptım, ürünleri daha aşağıya fiyatlara almaya çalıştım ama asla haddimi aşmadım, saçma sapan yorumlarda bulunmadım. Uzun süredir de sattığım ürünlerde dikkat ediyorum, insanlar bir ukalalık bir çok bilmişlik peşinde. Alıyor musun almıyorsan sana ne ? Kimseyi dolandırmıyorum, olanın dışında bir durumu söylemiyorum, yalan söylemiyorum, bisikleti satın almak isteyenlerin saçma sapan isteklerine bile katlanıyorum ama artık doldum taştım. İnsanlara "yalancı" diyecekl kadar ileri gidenler "edep" kelimesini ağızlarına alıyor, 40 bin km lik bisiklet sürenler benim bisikletim daha temiz diyor, evet senin bisikletin daha temiz, çünkü domestosla temizliyorsun. Üyelikten atılana kadar boş insanlarla mücadele etmeye devam edeceğim. herkes haddini bilecek, ben fiyat konusunda özür dilediysem, özür dilemesini bilmeyenler de gelip buraya yorum yapmayacak. Bisikletin durumuna gelirsek, anynakolda ki ettikte duruyor, ön aktarıcı üzerinde ki sora ettiketi duruyor., aynakol dişlilerinin durumu ortada dipdiri, selenin ucunda ki TARGA yazısı olduğu gibi duruyor, sele raylarındaki yazılar hiç silinmemiş , sele borusu hiç silinme yok. resimlerini de ekliyorum. Bazı insanlar hadlerini öğrenene kadar bu resimlere baksınlar. 40 bin km giden bisiklete benziyor mu benzemiyor mu ? Ha siz ben ukalayım diyorsanız orası ayrı, özür dilemek erdemdir.

Bisikletin kirli olması, 40 bin km kullanılığı anlamına mı geliyor ? Sizin mantığınız bu mu ? Ben bisikleti 5 yıldır kapalı yerde saklıyorum, 2 yıldır köyde bir depoda bekliyor. Siz bisikletten anlamıyorsunuz, yağı kiri temizler gözünüze sokardım da anlayacak seviyeniz yok belli ki. siz 40 bin km ik hurdanıze binmeye devam edin. Zaten aynı seviyede değiliz ki sizinle bisiklet tartışmasına gireyim, dün 40 bin km lik bisikletim daha iyi diyordunuz bugün bisiklet kirli diyorsunuz. ne dediğiniz belli değil. Yıllardır ikinci el malzemeler spor aletleri, spor malzemeleri, araç , gezi kamp malzemeleri alırım. Şimdiye kadar pazarlık yaptım, ürünleri daha aşağıya fiyatlara almaya çalıştım ama asla haddimi aşmadım, saçma sapan yorumlarda bulunmadım. Uzun süredir de sattığım ürünlerde dikkat ediyorum, insanlar bir ukalalık bir çok bilmişlik peşinde. Alıyor musun almıyorsan sana ne ? Kimseyi dolandırmıyorum, olanın dışında bir durumu söylemiyorum, yalan söylemiyorum, bisikleti satın almak isteyenlerin saçma sapan isteklerine bile katlanıyorum ama artık doldum taştım. İnsanlara "yalancı" diyecekl kadar ileri gidenler "edep" kelimesini ağızlarına alıyor, 40 bin km lik bisiklet sürenler benim bisikletim daha temiz diyor, evet senin bisikletin daha temiz, çünkü domestosla temizliyorsun. Üyelikten atılana kadar boş insanlarla mücadele etmeye devam edeceğim. herkes haddini bilecek, ben fiyat konusunda özür dilediysem, özür dilemesini bilmeyenler de gelip buraya yorum yapmayacak. Bisikletin durumuna gelirsek, anynakolda ki ettikte duruyor, ön aktarıcı üzerinde ki sora ettiketi duruyor., aynakol dişlilerinin durumu ortada dipdiri, selenin ucunda ki TARGA yazısı olduğu gibi duruyor, sele raylarındaki yazılar hiç silinmemiş , sele borusu hiç silinme yok. resimlerini de ekliyorum. Bazı insanlar hadlerini öğrenene kadar bu resimlere baksınlar. 40 bin km giden bisiklete benziyor mu benzemiyor mu ? Ha siz ben ukalayım diyorsanız orası ayrı, özür dilemek erdemdir.

Son yorumu ve "BF Okuru"na dönüşümü kaçırmışım. Baştan tahmin edip İlk mesajımda "Belki de sahibinin bilgisi dışında başkaları tarafından kullanılıyordur" ifadesiyle belittiğim gibi 2 yıldır köyde depoda beklediği sanılırken köyün en güzel bisikleti olarak geziyormuş bence. Artık "BF Okuru"na dönüştüğüne göre diğer saçmalıklara cevap vermeye gerek yok. Burada başkalarına laf etmek yerine köyde olanları araştırmak daha doğru olurdu.

• Beğen
Tepkiler: SinanU
Bisiklet sıfır gibiymiş bu kadar yıldır bu kadar temiz muhafaza etmeniz takdire şayen.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri