Bisikletin kirli olması, 40 bin km kullanılığı anlamına mı geliyor ? Sizin mantığınız bu mu ? Ben bisikleti 5 yıldır kapalı yerde saklıyorum, 2 yıldır köyde bir depoda bekliyor. Siz bisikletten anlamıyorsunuz, yağı kiri temizler gözünüze sokardım da anlayacak seviyeniz yok belli ki. siz 40 bin km ik hurdanıze binmeye devam edin. Zaten aynı seviyede değiliz ki sizinle bisiklet tartışmasına gireyim, dün 40 bin km lik bisikletim daha iyi diyordunuz bugün bisiklet kirli diyorsunuz. ne dediğiniz belli değil. Yıllardır ikinci el malzemeler spor aletleri, spor malzemeleri, araç , gezi kamp malzemeleri alırım. Şimdiye kadar pazarlık yaptım, ürünleri daha aşağıya fiyatlara almaya çalıştım ama asla haddimi aşmadım, saçma sapan yorumlarda bulunmadım. Uzun süredir de sattığım ürünlerde dikkat ediyorum, insanlar bir ukalalık bir çok bilmişlik peşinde. Alıyor musun almıyorsan sana ne ? Kimseyi dolandırmıyorum, olanın dışında bir durumu söylemiyorum, yalan söylemiyorum, bisikleti satın almak isteyenlerin saçma sapan isteklerine bile katlanıyorum ama artık doldum taştım. İnsanlara "yalancı" diyecekl kadar ileri gidenler "edep" kelimesini ağızlarına alıyor, 40 bin km lik bisiklet sürenler benim bisikletim daha temiz diyor, evet senin bisikletin daha temiz, çünkü domestosla temizliyorsun. Üyelikten atılana kadar boş insanlarla mücadele etmeye devam edeceğim. herkes haddini bilecek, ben fiyat konusunda özür dilediysem, özür dilemesini bilmeyenler de gelip buraya yorum yapmayacak. Bisikletin durumuna gelirsek, anynakolda ki ettikte duruyor, ön aktarıcı üzerinde ki sora ettiketi duruyor., aynakol dişlilerinin durumu ortada dipdiri, selenin ucunda ki TARGA yazısı olduğu gibi duruyor, sele raylarındaki yazılar hiç silinmemiş , sele borusu hiç silinme yok. resimlerini de ekliyorum. Bazı insanlar hadlerini öğrenene kadar bu resimlere baksınlar. 40 bin km giden bisiklete benziyor mu benzemiyor mu ? Ha siz ben ukalayım diyorsanız orası ayrı, özür dilemek erdemdir.