@Selami53
12 'inci ayına gıant tcr girdi,1 yıl içinde sorun yaşamadım ,çatal karbon kadro alü,7.5 kilo,kilom 65
şimdi açıkca dikkat edeceğim önden vurmamaya ,çatalı çatlatabiliriz.,geçen pazar sürücü hatası yaptım,her zaman gittiğim yolda çukuru kaçırdım,ve jantlar darbe yedi,sonuç sadece arka jantın çok az akordu kaçtı- jantlar mavic aksium teller yassı,tabi akort için akort anahtarı ve tellere takılan mandal gerekiyor tel dönmeyecek.alttan şiddet yedi jant ,sele üstünde yakalandım ,jant dönerken zıplama yaptı, tokmak ile zıplayan yere vurunca az biraz düzeldi,çok düzgün bir zemin üstünde arkadan hafifçe jant malesef zıplatıyorda ,zati pek fazla düz yol yok ,zıplamayı düz olmayan yollarda hissetmiyorum,formula pistine gitsem hissederim tabi,malesef malzeme hafifledikçe risk geliyor benim arkada 20 tel var bu da başka bir handikap.
dikkat edeceğiz kasislere özellikle çukura süratle girmeyeceğiz.valla dt swiss 'te olsa duraeks jantta olsa aynen gümler,bisiklet yarışlarında görüyoruz adamın bisikleti hasara uğruyor hemen yenisini alıyor .araçların üstünde bisikletler yarışçıları takip ediyor,açıkça hafif bisikletler bozuk yollara ,çukurlara, kasislere ve düşürmeye gelmiyor.