Scudo Sports

Spor Dünyası

soul_boy

Üye
Tepki
107
İsim
Can
Bisiklet
Cube
Arkadaşlar selamlar,

Foruma üye olur olmaz konu açmış bulunmaktayım lâkin yardımlarınızla birlikte ben de sizlerden biri olmak ve sitede kalıcı olmak istiyorum.

Ghost SE 8000 modelini almak istiyorum, bugün iki bisikletçi(Antalya'da) ile görüştüm. İkisinde de bulamadım. Diğer mağazalar da bildiğim kadarıyla Ghost satmıyorlar. İnternetten araştırdım ve n11 üzerinden satış yapan(Kendi siteleri de var ama n11 üzerinden alırsam, bi' sıkıntı halinde iade etmek biraz daha kolay olur diye düşünüyorum.) spordunyasi'nda buldum. Kendileri ile irtibatta bulunmamım 1-2 saat sonrasında, ürünün stoklarında olduğunu ve yarın(30.03.2015) kargolayabileceklerini belirttiler. Sorularıma gelirsek;

Bu mağaza/site güvenilir midir.?
Bisiklet parçalarını eksiksiz gönderirler mi.?
Kısmen demonte gelen bisikleti, yetkili servise monte ettirmeme olanak sağlarlar mı.?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar,

Scudo
montaj kısmını N11 mağazasına sorabilirsin veya (link) adresindeki iletişim kısmından arayıp sorabilirsin en sağlıklısı böyle olur

N11 den defalarca alışveriş yapan biri olarak söylüyorum, kesinlikle siteye güvenebilirsiniz.
7/24 Çağrı merkezi: 0850 333 0011 numarasını arayın çok yardımcı oluyorlar, bir sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum şahsen.
Servis konusuna gelince bulunduğunuz yerde markanın servisi varsa kurulum konusunda ücretsiz yaparlar, ilk kurulumlar genelde ücretsizdir, ancak servis yoksa bile 10-15 TL ye bisikleti kuruyorlar.

Arkadaşım bende oradan bugün sigma ön far sipariş ettim bi kaç güne gelir galiba şuana kadar bi sıkıntı yok

Teşekkürler arkadaşlar.

Kaç gündür araştırıyorum, bazı sayfalarda, internetten bisiklet alımlarında eksik parça gönderildiğinden bahsedilmiş(Bu mağaza için söylenildiğine denk gelmedim). Bu yüzden, ister istemez insanın kafasında şüphe oluyor. Ürünün ücretinden ziyade, prosedür ile uğraşmak sıkıntı veriyor insana. Umarım bi' problemle karşılaşmadan işlemleri tamamlarım.

Bu mağaza ile tecrübe edinmiş arkadaşlar da, deneyimlerini paylaşırlarsa, çok mutlu olurum.

@Furkan TK

Üstadım, bildiğin direkten döndük. Çok teşekkür ederim.

Hakikaten, bu ülke insanına değer verilmiyor(İstisna kurumlar hariç). Bu ne terbiyesizliktir böyle.! Araştırmamış olup, direkt almış olsam, uğraşıp duracakmışım.

En sağlamı gidip bisitlet mağazasından(Fiilen varolan) almak olacak. Umarım bulabilirim.

ellerinde stok yok bilgine bisikletçilerde yoksa onlarda hiç yoktur uğraşır durursun

• Beğen
Tepkiler: soul_boy
Bu bisikletcim'in kargolarının hemen hepsini Bursa'da ben indiriyorum kargo aracından.Daha salcano üstü marka görmedim.Stok mevzusunda traşçılar zannımca.Ya da bana denk gelmiyor.Boyuna Salcano nova indiriyorum Çanakkale'ye Bursa'ya Yalova'ya falan.İlçeleri söylemiyorum bile.

Ghost SE 8000 2014 model bir bisiklet. Ghost sitesinde bakarsanız 2015 modellerde SE 8000 yok. Ben de SE 5000 kullanıcısıyım. Eğer bulursanız mükemmel bir bisiklet.

Geçen pazar sipariş verdiğim aksesuarlar hala elime geçmedi. Kargoda duruyor. Hızlı alma derdinde iseniz kesinlikle almayın. Daha öncede bisiklet almış biri olarak kargo süreci pek iyi değil PTT kargonun bisikletin aktarıcısı için da sorun olabilir. Görüp alın bisikleti bence...

ikinci ellere de bakabilirsiniz.

@Onur GEBEN

Doğrudur, önceki mesajlardaki arkadaşların uyarısından sonra, biraz daha detaylı araştırdım da, hemen hemen herkes sıkıntı yaşamış.
Görüp alacağım, marka ve modelleri fazla olan bisikletçi yok Antalya'da ya da ben bulamadım. Ghost, Giant falan bulmak çok zor. Bir yerde Merida varmış. Yarın iş çıkışı gideceğim, depoyu gösterecekmiş.

@erencaner

Üstadım, sıfır almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim yine de.

SE 8000 yalan olduğuna göre, başka markalara/modellere bakacağım artık. Önerilerinize açığım arkadaşlar. Maksimum 3500 TL.'ye kadar çıkabilirim(Yine de belirteyim MTB).

Ghost servisini Accell yapıyordu, bianchi, carraro servisi yani, benim bildiğim Meltem'de Bayındır'a doğru baya ara sokakta bi yerde var.

Beyler kargom elime ulaştı. Ama hiç şaşırmadım çünkü hatalı ürün yollamışlar. İstediğim sele altı çantanın daha küçük boylu daha ucuzunu , istediğim pompanın daha ucuzunu elime ulaştırdılar. Mail attım eğer dönüş olmazsa yaşadığım olayı hem şikayetvar.com hem de buradan paylaşacağım. Bırakın yanlış göndermeyi bide resmen paramı çaldılar. SAKIN BULAŞMAYIN bu siteye.

bisikletcim.com ile aynı gruptur, forumdaki şikayetlere bakmanızı öneririm.

beyler uzak durun diyorum hem de çok uzak ...

@Onur GEBEN
Tamam hocam uzak duralım ama sizde hakkınızı bunlara yedirmeyin, gerekirse Hakem Heyetine başvurun hakkınızı sonuna kadar arayın. Şu dosya masrafı melesi var ya işte onda Bankayı icraya vermiş biri olarak söylüyorum, haklıysanız hakkınızı her tülü alırsınız, sipariş verdiğinizle gelen ürünlerin farklı olması zaten başlı başına haklılığınızı gösterir, peşlerini bırakmayın derim ben...

@magrur daha önceden cep telefonu için tüketici mahkemesi üzerinden üst modelini almış biri olarak merak etmeyin :D

• Beğen
Tepkiler: magrur
Geri