Emrah Demirci
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 459
- Bisiklet
- Scott
Arkadaşlar öncelikle karalama yapmak için yazmıyorum niyetim başka bisikletci arkadaşlarında yanılmaması, sporcu pazarından 185 gr olarak aldığım rubena phoenix 700x23 yol lastikleri dijital tartımda tarttım ve 225gr geliyor, sporcu pazarının sayfasında ürüne yorum yapıyorum, yorumunuz onaylandıktan sonra yayınlanacakdır denmesine rağmen ne yayınlanıyor, nede bana dönüş yapılıyor, en son çare foruma konu açıp lastiği almay düşünen arkadaşları bilgilendirmek istedim..
(yeni lastikleri henüz) takmadım eski lastiklerimde aynı modeldi 185gr gelmekteler, lastiğin fabrika verisinden daha ağır olması belki sporcu pazarının hatası değil ama kendi sitelerinde satış bölümünde ilanlarda 185 veya 190gr olarak ürün özelliklerinde gözükerek insanları yanıltmaya devam ediyor..
Ben ağırlığına güvenip çiftini 115tl'ye aldım (link)
40grx2 toplamda 80gr ağır lastik kullanacağımı bilseydim, üstüne biraz daha ücret ekleyip yurt dışından continental grand prix 4000s II alırdım (link)
(yeni lastikleri henüz) takmadım eski lastiklerimde aynı modeldi 185gr gelmekteler, lastiğin fabrika verisinden daha ağır olması belki sporcu pazarının hatası değil ama kendi sitelerinde satış bölümünde ilanlarda 185 veya 190gr olarak ürün özelliklerinde gözükerek insanları yanıltmaya devam ediyor..
Ben ağırlığına güvenip çiftini 115tl'ye aldım (link)
40grx2 toplamda 80gr ağır lastik kullanacağımı bilseydim, üstüne biraz daha ücret ekleyip yurt dışından continental grand prix 4000s II alırdım (link)