Scudo Sports

Stelvio tırmanışı timelapse videosu, (Prato - Bormio) 22 Temmuz 2015

can onur

Forum Bağımlısı
Tepki
3.187
İsim
Can Onur
Başlangıç
1982—83
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Merhaba arkadaşlar,
Bu yaz, Karpatlar'ı ve Alp Dağları'nın en yüksek asfalt geçitlerinin bazılarını içeren, tırmanış ağırlıklı bir Avrupa seyahati gerçekleştirdim. 44 günde 4200 kilometre pedal çevirdiğim bu son seyahatimde, 2000 metre üzeri -iki tanesi 2500 metre üzeri- üç dağ geçidinden geçtim, 11 ülke, 8 başkent, otuzdan fazla şehir ve sayısız köy, kasaba gördüm. Seyahat esnasında hazırladığım ama Youtube'dan dolayı paylaşamadığım Stelvio tırmanışının timelapse videosunu şimdi paylaşıyorum. HD izlemenizi öneririm.

Aşağıdaki linkte de yazın seyahatteyken forumda paylaştığım fotoğrafları görebilirsiniz.

Passo dello Stelvio 2760 m (22.07.2015)

(link)

Scudo
@dramorey Bir sürü sorunum var ama dizlerim çok iyi:)

@gmfaruk Teşekkürler Faruk. Aslında daha farklı, daha düzgün bir video hazırlamayı düşünmüştüm ama olmadı.

• Beğen
Tepkiler: gmfaruk
Abi ayağına sağlık, çok güzel olmuş video. Peki neden youtube'da sorun oluştu, telif hakkı falan mı ?

izlerken kareler o adar hızlı geçiyorki, kendimi kötü hissettim kapattım hemen (mide bulantısı yaptı bende)

Hızlandırlımış bişey anlaşılmamış :(

Eline emeğine sağlık da bakılmıyor ki ,sağlam adamın epilepsi kriziiiiini tetikleyip ortaya çıkaraır cinsten aşırı hızlandırmışsın..

• Beğen
Tepkiler: can onur
@Soner Közen Youtube her parçayı kabul etmiyor; muhtemelen telifle ilgili. Bu yüzden de Vimeo'ya yükledim.
@Tolga Çelebi @oğuz uz @Ulaş Çavuşoğlu @navigraph55 Hızlandırmadım aslında, timelapse çekmeye çalışmıştım. Çıkış yavaş olduğundan, ancak 'timelapse'le çıkışı kısa sürede gösterebilirdim. Daha iyi kameralarla daha güzel videolar çekeceğim ileride.

Geri