Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

@Ali Demir biraz daha zorlansa 3.000 metre irtifa olucakmıs.Çok güzel bir antrenman olmuş :) zamanımız yokki bizde çıkıp gezelim :(

Scudo
@Emre Akkanat

3km yokuştan fazlasını çıktım, o katetmiş olduğum irtifa :)

mesela uludağ 30kmlik bir yokuş, irtifa ise 1800 civarlarında. :)

zaman ayırmak, daha doğrusu bulabilmek büyük nimet gerçekten:p

@Ali Demir

Daha öncede bunu birisi söylemişti unutmuşum iyiki yine hatırlattınız kendi strava kayıtlarımda bile o sayının irtifa olduğunu unutmuşum :) :)

(link)

100km performansım rüzgar beni mahvetti. ama eğlenceli bir haftasonu idi. paylaşayım dedim. :)

Senenin ilk orta mesafe sürüşüydü. Kış öncesine göre performans ciddi düşüktü, kendimi yetersiz hissettim.

Screenshot_2015-03-14-15-27-22.png

Merhaba arkadas ilk defa strava kullandım yüklemeyi pek beceredim herhalde facebookda görülüyor ama strava yok... Bi yardımcı olsanız :)

i.JPG

adsız.JPG

Bende yeni başlayanlardanım mayıs kadar biraz form yapıp istanbuldan çeşme yapmayı düşünüyoruz 3 arkadaş... 4-5 günde...
Herkese iyi akşamlar...

Riva dan Çekmeköy sapağına döndükten sonra şile yoluna kadar hafriyat kamyonları bezdirdi bu istikameti tavsiye etmiyorum arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
@GökhanRR bu strava kaydını buraya nasıl sizin gibi atabilirim? Önceki sayfalara baktım ama bulamadım

28.5 km sürüşüm (link)
Güneşli havanın keyfine diyecek yoktu. Tabii bunu fırsat bilen mangal man ler hemen sahilde yangını çıkardılar :(:krktm:

• Beğen
Arkadaslara uyup ufak ve yavas bir tur yaptık, hava neredeyse 20 dereceydi. (link)

• Beğen
Geri