Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
Arkadaşlar bu paylaştığınız görseller stravayı kurup indirdikten sonra start var .Orayı başlatıp sürüşü bitirdikten sonra finish e basınca mı çıkıyor.Birde ücretsiz indirince kalori ortalama hız maksimum hız çıkıyor mu?Yoksa ücretli üyelik gerekiyor mu?

@ghostt aynen dediğin şekilde sürüş bittikten sonra aktivite listeye ekleniyor, üzerine basınca çıkan sayfayı paylaşıyorum. Yazdığın bilgilerin hepsi ücretsizde var, benim tüm ihtiyacımı gördü şimdiye kadar. Hatta deneme için 3 ay kullanım vardı sanırım, ne farklı diye açıp bakmadım bile.

@ghostt aynen dediğin şekilde sürüş bittikten sonra aktivite listeye ekleniyor, üzerine basınca çıkan sayfayı paylaşıyorum. Yazdığın bilgilerin hepsi ücretsizde var, benim tüm ihtiyacımı gördü şimdiye kadar. Hatta deneme için 3 ay kullanım vardı sanırım, ne farklı diye açıp bakmadım bile.
Sağol hocam

• Beğen
Tepkiler: Robinson Crusoe
@ghostt tam olarak vermesede değerleri, üç aşağı beş yukarı doğru değerler veriyor.

Son düzenleme:
@ghostt

Sürüşü yaptınız, finish'e basarak kaydettiniz. Daha sonra aktivitelerinizin arasında son kaydınızı göreceksiniz:

Screenshot_20210528-173821_Strava.jpg

Arkasından, üstte görselin sağ altında paylaş simgesi var, üçgen. Oraya bastığınızda alttaki görsel çıkacak:

Screenshot_20210528-173832_Strava.jpg

İster telefona indirirsiniz isterseniz başka programlarda paylaşırsınız, orası size kalmış.

Geri