Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Scudo
@Orhan Akarkut vücuda yüklediğimiz stres.. Ne kadar fazla ise o kadar zorlanmis demek oluyor. Ama bu sadece kalp ile ölçüldugunde çok doğru değildir. Power metre ile çok daha doğru sonuçlar verir.

@Yavuz S. Sınırları nedir? Nereden nereye? Kaçtan kaça? Örneğin CY3535'in 37 suffer score'u var, ne anlama geliyor?

@Orhan Akarkut sıfır a ne kadar yakınsa okadar zorlamadan 500 üst sınıra ne kadar yakınsa okadar zorlamış denek oluyor. Kısaca anlamı şu, en hafif ayarda Son sürat çevirmiş kendini zorlamamiş.

Kiloya gite avaraj power da da yanlışlık var. 394 bir Word class bisikletçi gücü.. Wow :)

Trainer da en düşük dirençte sürekli aynı tempoda yüksek hızda pedal çevirmek yerine, direnç seviye değişimi-kadans-nabız üçlüsü ile interval programı oluşturmanın daha faydalı olacağı kanaatindeyim. Şahsen en düşük dirençte 40-50 km/h ile pedal çevirirken 135-140 nabızdan yukarıya çıkamıyorum. Düşük direnç seviyesini set aralarında kullanıyorum:harika:

@Yavuz S. Haklısınız :) Bence de bir yerde yanlışlık var ama nerede anlamadım...

• Beğen
Tepkiler: Yavuz S.
@CY3535 İlginç. Strava yanısıra ne kullanıyorsunuz? Garmin, powermeter? Aralarında bir uyumsuzluk olabilir mi?

@Orhan Akarkut

Tüm antrenmanları garmin edge 500 açık yapıyorum. Dosyayı garmin connect ile yükleyince strava ve trainingpeaks otomatik olarak verileri alıyor.

Direnç seviyesi sürekli 2 de duruyor. Ben vites değişikliği ile cadance ve hızimi ayarlıyorum.

Belki yanlış yapiyorumdur...

@Orhan Akarkut

Evet, Elite supercrono e-force kullanıyorum.

Evet, bir karışıklık olmuş olmalı verilerde, aktarımda vs. :)

Ben de trainer'da çalışıyorum, kadansımı biliyorum, mesafeyi hesaplayarak yazıyorum, ortalama hız çıkıyor, zaten Strava kayıtlarıyla da uyumlu. Sigma var ama, öbür bisiklette, sökmeye üşeniyorum, bugün yarın dışarı çıkarım diye. :)

(link)
ilk strava kullanışım, senenin 2. sürüşü
ortalamam çok düşük :( inşallah bu yaz arttırabilirim

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Geri