Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

pedaldaşlar af buyurun,yolcular burada toplandığı için sizlere de danışmak istedim.
Pazar günkü forumla yalova turu dönüşünde lastik hacemat olmuş,bu deliklerden arka lastikte 3-4 tane var.
Sizce bu lastik çöp mü oldu,yoksa içten yama yada başka birşeyle kullanmaya dvm edebilirmiyim.

Lastikler 300km'de.

https://i.hizliresim.com/MlrR9Q.jpg

Scudo
Lastiğin iç kısmındaki duruma göre: Eğer kesik/darbe iç lastiğin basıncını taşımıyacak şeklide iç bölgeye işlemişse kullanmak sakıncalı olabilir. Lastiğin iç bölümündeki hasar ufaksa içden destek yama ile bir süre idare edecektir. Aslında 300km lastik için yeni sayılır. Fakat bu tarz sorunlar lastiğin kullanım şeklini/süresini etkiliyor. Lastiğin markası nedir?

Biraz efekt görünür durumda:
http://s23.postimg.org/gvxhcvfjv/Mlr_R9_Q_2.jpg

yahu nasıl çıkıyorsunuz o rampaları 17 18 20 km hızla ben 11 12 anca çıkıyorum

anladımki yol bisikletsiz olmuyrmuş şu konuya ne zaman girsem içime bir hüzün çöküyor yeminle yol bisikleti varken 30+ idmanlar gözümün önüne geliyor mtb ile idmana çıkasım gelmiyor ya mtbyi satıcam yada satıcam yetti artık :( yol bulamadık bi yerden ayarlıcam deyipte sözü lafta kalanlarla olmaz bu iş ;)
(link)
(link)

@Yılmaz Uyar

benzinde zor bela 95psi basabildim aparatla,herhangi bir sıkıntı göremedim,yarın sorun cıkmazsa 30km kadar kullanacağım,durumu netleşir o zmn.

Standart triban3 lastiği,hutchinson equinox.

@Sinan Ş

Çok ince kesikler. Hiç bir tamir yapmadan da kullanılır gibi görünüyor.
Yine de emin olmak için iç tarafına bakıp, içeride büyük deformasyon varsa eğer yama ile sağlamlaştırmak faydalı olabilir.
Ama ben, o tarz kesikleri umursamıyorum bile.

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ş
Bugün kısa bir veledrom turu yaptım

(link)

(link)

(link)

genellikle aynı yerlerde antreman yapmak zorunda kalıyorum. maalasef istanbul'da araç trafiğinden dolayı antrenman yapmak çok zor oluyor.

göktürk, tayakadın tarafları en müsait, yolları geniş olan bir güzergah. bugün yine oralardaydım. eğer, buralarda antrenman yapmak isteyen olursa, lütfen mesaj atsın.

ne kadar çok olursak, o kadar zevkli olur:)

(link)

bugun strava yıne 50 km den sonra kapanmış kendi kendine sanırım android telefon almıcam artık. note de aynıydı şimdiki telefonda android stravada hata verip kapanıyor 40 50 km den sonra.

(link) İn çık in çık dar alanda kısa paslaşma, Ama 202 w düşük oldu

@Raşit S
Aynı rampayı 10 kere in çık yaptım,çok sıkıcıydı.Sırf stravanın 'çelıncını' tamamlayıp rezil olmamak için .Pazar sabahı uçmak dereye çıkıcaz ora daha iyi temiz hava manzara.Ama bu rampa işi bana göre değil tezcanlıyım hemen bitsin istiyorum sonra uzayınca cortluyorum.

@Raşit S

Video private olarak ayarlanmış, göremiyorum şu an ben :)

• Beğen
Tepkiler: Cem Ç
@Raşit S

12. dakikada ki lens flare efektimi yoksa ışın kılıcımı :D

Bu grubun sürekli dönmesi işi benim çok sinirimi bozdu, ona dikkat etmekten başka şeye bakamaz insan :) Halbuki ne güzel manzara var, az yavaş gidin de keyfini çıkarın kardeşim. Mangal falan...

yol yola benziyor tabi :in:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/v/t34.0-12/10717633_777438855635241_2139214550_n.jpg?oh=4429b29f3f992c60166000f6985cfb47&oe=5466C34F&__gda__=1416016367_08f590a802aaccfb9225f0ad70a5dc75

buda bizim yollar ,,,

@Raşit S

Abi TRT'nin 32. Gün dönemindeki renk tonunu tam tutturmuşsun, eline sağlık, çocukluğuma döndüm şu anda :D

Birazdan Doğu Almanya Berlin Duvarı veya Mehmet Ali Birand ile konuşan Gorbaçov kadraja girecek diye sonuna kadar izledim :(

Gorbaçov'un kafasındaki lekeyi özleyenler ve çocukluğuna dönmek isteyenler için videosunu da buraya amme hizmeti olarak ekliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Murtega ve Arda_7
@Cem Ç.

eşimin xperia z2 si benim xperia z ultra ve arkadaşımın z3 ünde hiç bir problem yaşamıyoruz 95 km ye kadar :) bence başka bir sorun var.

• Beğen
Tepkiler: Ozan Duran
@Yavuz SOYLU

ilk başlarda sorun olmuyorda 50 tane apss yukleyınce android olduğu için sorun olmaya başlıyor

Geri