Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Strava günlüğünüz...

Geçtiğimiz günlerde ilk bagajlı turumu gerçekleştirdim. 1-3 ve 7.günleri bisikletin üzerinde olduğum, bisiklet turu kapsamı dışında aile ziyaretini ve bir etkinliği mevzuya bahane ettiğim bir tur oldu. Hani hangisi amaç hangisi araç ben bile emin değildim. İzmir-Çeşme-Karaburun şeklinde toplamda 300 km civarı bir tur oldu. Vaktinde minimal eşya (sırtçantacılık) ile tek başıma gezdiğim diyarlarda aldığım o değişik özgürlük/konfor bölgesi dışına çıkabilme hazzını ucundan tekrar tatmış oldum. Aklım artık yine hep yollarda :)

(link)

(link)

(link)

Son gün Urla'da bir benzin istasyonunda 'yakıt ikmali' yaparken cep telefonumu dondurma dolabının üzerinden kaydırıp yere düşürünce ekran darmadağın oldu ve telefonu kullanamaz hale geldim ancak açık kaldı telefon ve kayda devam etti. Son 10km'si konak-karşıyaka vapur ve çarşı'da telefoncu aramakla geçiyor aslında. Şarjı bitmiş neyse ki kayıt yine makul düzeyde gerçekleşmiş... Nazar boncuğu diyelim.

Yoldaşım merida speeder 200 idi. 300km'si bu turda olmak üzere birlikte 700km'yi henüz tamamladık.

(link)

Aslında bikepacking mevzusuna meraklı olmakla birlikte, Aliexpress'ten kargo bekleyerek yazdan kalan az zamanımı boş geçirmek istemedim ve bagaj ihtiyacımı Decathlon'dan hallettim. Çadır dahil 13kg civarı bir yüküm vardı.

Relive: (link)
(link)
(link)

Scudo
@polo34 teşekkürler arkadaşım, yalnız bişey farkettim saate kurulum yaparken sadece yaş kilo girmişim ona görenabız aralığı vermiş, rahat zaman nabzını da girmek gerekiyormuş onu da girdim şimdi ama sürüş yapmadım yarın deniicem artık. Screenshot_20180909-210605.jpg Screenshot_20180909-210555.jpg

@yavz0r başarılı bi tur olmuş, keşke benimde fırsatım olsa. Seneye artık nasipse

@Yoldaki SoloTürk aynen, benim de 2 saat kadar dinlenirken nabız ölçtürmem lazım da o kadar zaman dinlenme her zaman olmuyor:) bir de fitness yaşını tespit için koşmam lazım bir ara :)

@polo34 2 saat dinlenmeye gerek yok sabah kalkınca direk nabıza bakarsan olay hallolur da fitness yaşı ne olaki?

İzmit - İstanbul Turu

Not: Yol bisikleti ile değil :)
9 saat bisiklet sürüş, 15 saat geçen sürmesinin sebebi hazır gitmişken İstanbul akraba ziyareti :)

strava.png

şu ana kadar hiç yokuş çıkmamış ve grup sürüşü yapmamış biri olarak bir gruba takıldım bu sabah...
bostancı başlangıçlı ve bitişli Yuşa tepesine çıktık...

inanılmaz eğlenceli ama son derece yorucu oldu benim için...

dönüşte gruptan koptum, siz devam edin beni bırakın demek zorunda kaldım, gecikmeli de olsa bitirebildim...

src='(link)'>

(link)

Ben de bisikleti gözüme kestirdiğim bir tepeye vurdum bugün çok dik bi yerdi toprak yol bisiklete pati çektirecek kadar gevşek ama kısa, çok uzun değil yol bisikletine işgence çektirmek değildi niyetim ama denemek istedim yavaş gidersen sıkıntı yok ama kesinlikle hızlı gidilmez bu tip yollarda, fotosunu çekseydi iyiydi. İnsan bir de mtb ye sahip olmak istiyor :) IMG_20180916_183730.jpg

Bugün sabah başladım pedal çevirmeye yaklaşık 9 Km çarşıya gidip geldikten sonra hiç beklemeden tekrar çıkıp 50 Km daha pedalladım

(link)

(link)
IMG_20180917_135348.jpg IMG_20180917_135420.jpg IMG_20180917_135503.jpg

IMG_20180919_131853.jpg Screenshot_20180919-131715.jpg
Bu hafta 127 km sürdüm, neden 108km görünüyor kulüp listesinde, çok gıcık oluyorum :) dün gece 112 olduğu halde 105km idi sabah bi kalktım 98km yazıyor hayrola aktivitem mi silinmiş diye baktım ama sorun yoktu. Bu skorlar neden farklı bilen var mı?

Gizli aktiviteleri düşürüyor toplamdan onu anladım

• Beğen
Tepkiler: bitinya_s
Önceki günler 1000-1600 metre tırmanışları gerçekleştirince "Acaba başarabilir miyim?" sorularına cevap niteliğinde bir sürüş deneyimiydi; başardım. :harika:

(link)

@Pagajakh
Çok güzel tırmanmışsın tebrikler

@S.Çal
Helal olsun, pedalına Kuvvet

• Beğen
Tepkiler: S.Çal
@bitinya_s
Kardeşim nabız çok enteresan geldi bana sensörde bi sorun olabilir mi
Screenshot_20180925-083418.jpg

Geri