Netten biraz baktım. Strava kayıt ediyor ancak kayot ederken sürüşünüzün tarihini 1999 olarak alıyormuş bu nedenle göremiyorsunuz. Netten çözümü için biraz araştırma yapun bence.Selamlar,
Samsung Not2 kullaniyorum. Stravayi bir süredir sorunsuz kullanıyordum. Ancak birkaç aydır start dedikten sonra gittigim yolu strava üzerinden görsem bile sürüş bitip kaydet dediğimde sürüşüm kayıt olmuyor. Neden olabilir?
Netten biraz baktım. Strava kayıt ediyor ancak kayot ederken sürüşünüzün tarihini 1999 olarak alıyormuş bu nedenle göremiyorsunuz. Netten çözümü için biraz araştırma yapun bence.
MerhabaMerhaba kuzenimin strava kayıtlarında geçtiği segmentler de sıralamaya giremiyor, segment zamanı kişisel rekor olarak 16:45dk olarak görünüyor ilk 10 içinde normalde üçüncü sırada olması fakat orada sıralamaya giremiyor. Son iki sürüşünde de böyle bir olay oldu sebebini bilen başına gelen var mı? Aynı anda birlikte sürdük ben 5. oldum görünüyorum ama o yok çok ilginç. Aynı zamanda flyby açık olmasına rağmen orada da göremiyorum kendisini. Herkes var o yok flyby da.
Birisi sürüşü flag yapmış olabilir mi?Herşeyi everyone olarak görünüyor eski kayıtlarında segment sıralaması ve flyby var son üç sürüşte yok.
Sen neden bu işi ilk başta sanal kredi kartı oluşturup daha sonrasında onu iptal edip yapmadın?selamlar, malum ağustos-eylül stravayı en çok kullanacağım aylar. ücretsiz denemeyi o zamana denk getireyim dedim. aboneliği başlattıktan sonra ödeme kaydını direkt iptal etsem(deneme süresi sonrası otomatik ödemeyi) kalan 2 ay kullanabilecek miyim? yoksa 2 ayın son günlerine kadar bekleyeyim mi. teşekkürler şimdiden