Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Scudo
Boş baklava, sade gözleme, katıksız sandviç ekmeği....
İç lastik 90 , bir çift dış lastik 900, dokuz kurda bir hurda düşecek yakında....

Bugün sabah ofise gitmek için durakta otobüs bekliyordum. Gelen otobüse el ettim ve durmadan gitti. 500 metre ileride durdu, dörtlüleri yakıp geri geri geldi ve duraktan beni aldı. Özür dilerim abiciğim, dalgınlığıma geldi dedi, işe yetişmeyecek olsak sorun değil abiciğim kolay gelsin dedim, gerekirse işyerinin kapısına bırakır affettiririz kendimizi dedi. 60 yaşındaki abiciğimin, böyle insanların güzel hatrına dönüyor dünya..

Mesai bitse de eve gitsek, yarın bol tırmanış var erken yatıp uyusak dinlensek, akşam yemekte protein, karbonhidrat alsak ne bileyim belki tatlı da yerim nasıl olsa yarın lazım olacak :)

Vallahi çok göbeklendik. Tekrar düzenli bisiklet antrenmanına başlamak lazım rejimle beraber 😅

• Hahaha
Tepkiler: necmeddin
1 yıl önce 32 bin tl'sına sattığım bisikletin muadili, şu an 75 bin tl'sına satılıyor. 75 bin tl ödeyip bisiklet almak istesem, kredi çekmek ve faiz ödemek zorundayım.

Düzen kuruculara ve bu düzeni destekleyerek çanak tutanlara teşekkürler.

Koşun araplar koşun, 500.000 USD paranı ülkeye getir, en az 3 yıl emeklilik fonlarında tut, vatandaşlığı kap.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Sabahki yağmur teşekkürler.

Az biraz keyfim kaldı, onu da idareli harcıyorum.
O kadar keyifsizim ki ne @Cemal Ç. ile ne de @necmeddin ağabey ile uğraşabiliyorum. O derece yani.
Keder içindeki çocuğu boğmuş. Sana tavsiyem serseri gibi çıkıp dolaş. Kafanı boşalt. Çocukta stress olur. Keder olmaz.
Kederle hiç bir şey düzelmez ve en önemlisi beyin sağlıklı çalışmaz. Keder insanın hata yapma özgürlüğünü alır. Çok ölçüyon teraziye uymuyor. Çok düşünüyon, işin düşündüğün gibi gitmiyor. Fazla söze gerek yok usta söylesin.
Ah bir çocuk olsaydın.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
şuan içimden gelen ancak üşendiğim 🙃uygun haftasonlari minik 😀temposuz🥴 bisiklet turlari icin bakirkoy civari biraraya gelmek 😁
alakasız oldu ama başlık açamadigim icin buraya yazdim :/

• Beğen
Tepkiler: RoninRider
İstanbul'dan nefret ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
İstanbul'dan nefret ediyorum.

Birincisi herhangi kişinin kendisinden hoşlanmamak
İkincisi herhangi kişinin yakın çevresinden hoşlanmamak
Üçüncüsü herhangi kişiyi destekleyenlerden hoşlanmamak.
Bu üçü sırayla gerçekleşirmiş ve sonuçta herhangi kişiye karşı nefrete dönermiş.

Başta İstanbul'dan hoşlanmamışsın
Sonra İstanbulun taşı toprağından nemalananlardan, talan edenlerden
En sonra da İstanbul'u körü körüne destekleyenlerden.
Galiba sen İstanbul'dan nefret ediyorsun, değerli dostum.

Bugün ayna karşısında şunu fark ettim, bisiklet sürmeye başladığımdan beri bacak kaslarım sıkılaşmış.

Geri