RoninRider
Daimi Üye
- Tepki
- 435
- İsim
- Metehan
- Başlangıç
- 1996—97
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Linç yeme pahasına söylüyorum sıkıntıya giripte alınacak şey değil.Aç sefil gezip 530 alacağım bu ay .
Google calculatora aynen şunu yazabilirsin:Dolap çekmecesini yere koymak ve içine basmak, yere ocak üstü temizleme bezi açmak, ve bunu yaparken bisiklet tutmak... Şu an tam içimden geçen şey bu. Bu portreyi anlamlandırmaya çalışıyorum. Anlamaya çalışırken evrenin sırrına vakıf olucam sanırım.
Aç sefil gezip 530 alacağım bu ay .
Google calculatora aynen şunu yazabilirsin:
"The answer to life, the universe and everything"
42Google calculatora aynen şunu yazabilirsin:
Bunu yazınca cevabını kendin gör. Ben gördüm ve cevabımı aldım, herşeyi anladım. Cevabını sen de görünce büyükçekmecede buluşuruz. Zira küçükçekmece iki kişi için aççık ufak kalır.
Uzun zamandır "42" referansı görmemiştim Ne zaman görsem "Otostopçu'nun Galaksi Rehberi"'ni tekrar okuyasım geliyor.
Google calculatora aynen şunu yazabilirsin:
Bunu yazınca cevabını kendin gör. Ben gördüm ve cevabımı aldım, her şeyi anladım. Cevabını sen de görünceBüyükçekmecede buluşuruz. Zira Küçükçekmece iki kişi için aççık ufak kalır.
Ben o yüzden konak veya Alsancak tarafına vapurla geçeceksem,canımı sıkmasınlar diye bu uyuz tiplerden dolayı en son biner en son inerim,bazende tekerlek değmesin diye iğrenir gibi bakan tipleri görünce inadına dokundurmaya çalışıyorum dahada sinir olsunlar diye yaşasın kötülükTrafikte en üstün(!) arabalar sonra yayalarmış bisiklet kullanmaya başladığımda bunu anladım...
Vapura bisikletle binişlerimde (sabah işe giden değil de akşam dönüşlerde) nefret ederek bakanlar bile var 😃 ve ben işe her gün bisiklet+vapurla gidiyorum.
bu fikri çok beğendim 🤣 ben alsancakta bisiklet yolundan ısrarla çekilmeyenlere biraz(!) yakın geçiyordum sadece ama teker değirme fikri de fena değilmiş. En son binme de sorun oluyor benim için. Kaptan içten içe üç saatte çıkamayışıma kızmasın diye sona kalmamaya çalışıyorum 🤭Ben o yüzden konak veya Alsancak tarafına vapurla geçeceksem,canımı sıkmasınlar diye bu uyuz tiplerden dolayı en son biner en son inerim,bazende tekerlek değmesin diye iğrenir gibi bakan tipleri görünce inadına dokundurmaya çalışıyorum dahada sinir olsunlar diye yaşasın kötülük
...Vapura bisikletle binişlerimde (sabah işe giden değil de akşam dönüşlerde) nefret ederek bakanlar bile var 😃 ve ben işe her gün bisiklet+vapurla gidiyorum.
"Kapitalizm, bisikleti sevmez. Çünkü bisiklet sürmek ekonomi için kötüdür. Bisiklet süren otomobil almaz, dolayısıyla akaryakıt da almaz, kasko yaptırmaz, MTV ödemez, arabayı servise götürmez, lastik almaz ve işin kötüsü sağlıklı olur. Sağlıklı insan doktora gitmez, ilaç almaz..." sözüne İzmir'de vapura para vermez eklenmeli 😃Onlar vapurun bisikletle binenlere 5 kuruş olmasını kıskanıyor.
"Kapitalizm, bisikleti sevmez. Çünkü bisiklet sürmek ekonomi için kötüdür. Bisiklet süren otomobil almaz, dolayısıyla akaryakıt da almaz, kasko yaptırmaz, MTV ödemez, arabayı servise götürmez, lastik almaz ve işin kötüsü sağlıklı olur. Sağlıklı insan doktora gitmez, ilaç almaz..." sözüne İzmir'de vapura para vermez eklenmeli 😃
Nabıyon "ender gelişen Osasuna atağı"Dipçe : Bu arada "İskender" "Leyla ile Mecnun" dizisinde "Mecnun" kişisinin babasıdır. Belki bilmeyen vardır. Örneğin sayın @hamlet2006 olabilir. Daha önce "İsmail abiyi severdim" dedim de "İsmail?" yazdı bana.
Sizi de severim sayın @hamlet2006 ama artık bir silkinin. 😅
Linç yeme pahasına söylüyorum sıkıntıya giripte alınacak şey değil.
Komoot + wahoo uygulaması ile decathlon'un telefon tutucusu aynı işi yapıyor. Komoot'ta climb pro bile var.
Yok ileri seviye powermetre ile kullanacaksanız her watt'ın ayrı önemi varsa, ben çıktımmı 8 saatten önce eve dönmem derseniz başka tabi.
9 yıdır stravayı telefondan kullanıyorum. Garmin ciddi ihtiyaç değilse gereksiz bence.
Vallahi anlamadım.Nabıyon "ender gelişen Osasuna atağı"