Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Şu an içinizden ne geçiyorsa yazın

Günaydın herkese.

2 gün sonra pazartesi olduğu gerçeğiyle cuma gününe uyandım. 😅

Herkese iyi haftasonları şimdiden.

• Hahaha
Tepkiler: buketello
Scudo
Aç sefil gezip 530 alacağım bu ay .
Linç yeme pahasına söylüyorum sıkıntıya giripte alınacak şey değil.
Komoot + wahoo uygulaması ile decathlon'un telefon tutucusu aynı işi yapıyor. Komoot'ta climb pro bile var.
Yok ileri seviye powermetre ile kullanacaksanız her watt'ın ayrı önemi varsa, ben çıktımmı 8 saatten önce eve dönmem derseniz başka tabi.

Dolap çekmecesini yere koymak ve içine basmak, yere ocak üstü temizleme bezi açmak, ve bunu yaparken bisiklet tutmak... Şu an tam içimden geçen şey bu. Bu portreyi anlamlandırmaya çalışıyorum. Anlamaya çalışırken evrenin sırrına vakıf olucam sanırım.
Google calculatora aynen şunu yazabilirsin:
"The answer to life, the universe and everything"
Bunu yazınca cevabını kendin gör. Ben gördüm ve cevabımı aldım, herşeyi anladım. Cevabını sen de görünce büyükçekmecede buluşuruz. Zira küçükçekmece iki kişi için aççık ufak kalır.

Uzun zamandır "42" referansı görmemiştim :) Ne zaman görsem "Otostopçu'nun Galaksi Rehberi"'ni tekrar okuyasım geliyor.

Bunu yazınca cevabını kendin gör. Ben gördüm ve cevabımı aldım, herşeyi anladım. Cevabını sen de görünce büyükçekmecede buluşuruz. Zira küçükçekmece iki kişi için aççık ufak kalır.
42 :)
Uzun zamandır "42" referansı görmemiştim :) Ne zaman görsem "Otostopçu'nun Galaksi Rehberi"'ni tekrar okuyasım geliyor.

Ben ara ara kafama göre bir sayfasını açıp okuyorum. İnsan Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabını eline alınca istemsiz bir şekilde gülümsüyor ve mutlu oluyor

Yaptığım çalışmada:

- Abi adamlara bak ne kadar çok hata yapmışlardan,
- Ama çok hata yapmışım'a döndüm...

Anlamadım gitti.

Esasında olay "team work", birbirimizin hatalarını gösterecek takım lazım ama maalesef yok.

• Beğen
Tepkiler: SerdarDemirel
Bunu yazınca cevabını kendin gör. Ben gördüm ve cevabımı aldım, her şeyi anladım. Cevabını sen de görünceBüyükçekmecede buluşuruz. Zira Küçükçekmece iki kişi için aççık ufak kalır.

Büyükçekmece durağındaki şiir..

duraktaki ışık

gelişimiz götü mumlu mektupla olmadı bu dünyaya
gidişimiz bando davul olmayacak elbet

geldik

açmasa olmayacak çiçekler gibi

direndik

zincirini çürüten mahkumlar gibi

bekledik

bir yerlerden çıkıp gelecek diye
gelecek de gözyaşımız dinecek diye
kirimiz pasımız yunacak diye
karnımız adam gibi doyacak diye
haksızın damına koyacak diye

gelmedin ulan ..

gelmedin ulan
gelmedin
gardiyan ettin bizi bu gecelere (...)

bu sene uzun turu karadenize mi yoksa göller yöresine mi gideyim???

Çocukken bir oyun oynadığınızda onun oyun olduğunu unutursunuz, kendinize bir gerçeklik yaratırsınız, hiçbir şey saçma gelmez size. Ama ya oyun oynadığınızda onun bir oyun olduğunu anlarsanız o zaman her şey saçma gelmeye başlar size. Kendinize bir gerçeklik yaratamazsanız yaşayamazsınız...
İskender amcanın uğraşı gibi hayatı vurdura vurdura yaşıyorum da bir türlü marş alıp yolunda gitmiyor. Hayat bir oyun bence ama ben oyun olduğunu artık biliyorum, geçmiyor...
Behzat Ç. 'den alıntıdır.

Dipçe : Bu arada "İskender" "Leyla ile Mecnun" dizisinde "Mecnun" kişisinin babasıdır. Belki bilmeyen vardır. Örneğin sayın @hamlet2006 olabilir. Daha önce "İsmail abiyi severdim" dedim de "İsmail?" yazdı bana.
Sizi de severim sayın @hamlet2006 ama artık bir silkinin. 😅

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Trafikte en üstün(!) arabalar sonra yayalarmış bisiklet kullanmaya başladığımda bunu anladım...
Vapura bisikletle binişlerimde (sabah işe giden değil de akşam dönüşlerde) nefret ederek bakanlar bile var 😃 ve ben işe her gün bisiklet+vapurla gidiyorum.
Ben o yüzden konak veya Alsancak tarafına vapurla geçeceksem,canımı sıkmasınlar diye bu uyuz tiplerden dolayı en son biner en son inerim,bazende tekerlek değmesin diye iğrenir gibi bakan tipleri görünce inadına dokundurmaya çalışıyorum dahada sinir olsunlar diye:komik: yaşasın kötülük

Ben o yüzden konak veya Alsancak tarafına vapurla geçeceksem,canımı sıkmasınlar diye bu uyuz tiplerden dolayı en son biner en son inerim,bazende tekerlek değmesin diye iğrenir gibi bakan tipleri görünce inadına dokundurmaya çalışıyorum dahada sinir olsunlar diye:komik: yaşasın kötülük
bu fikri çok beğendim 🤣 ben alsancakta bisiklet yolundan ısrarla çekilmeyenlere biraz(!) yakın geçiyordum sadece ama teker değirme fikri de fena değilmiş. En son binme de sorun oluyor benim için. Kaptan içten içe üç saatte çıkamayışıma kızmasın diye sona kalmamaya çalışıyorum 🤭

...Vapura bisikletle binişlerimde (sabah işe giden değil de akşam dönüşlerde) nefret ederek bakanlar bile var 😃 ve ben işe her gün bisiklet+vapurla gidiyorum.

Onlar vapurun bisikletle binenlere 5 kuruş olmasını kıskanıyor.

Onlar vapurun bisikletle binenlere 5 kuruş olmasını kıskanıyor.
"Kapitalizm, bisikleti sevmez. Çünkü bisiklet sürmek ekonomi için kötüdür. Bisiklet süren otomobil almaz, dolayısıyla akaryakıt da almaz, kasko yaptırmaz, MTV ödemez, arabayı servise götürmez, lastik almaz ve işin kötüsü sağlıklı olur. Sağlıklı insan doktora gitmez, ilaç almaz..." sözüne İzmir'de vapura para vermez eklenmeli 😃

"Kapitalizm, bisikleti sevmez. Çünkü bisiklet sürmek ekonomi için kötüdür. Bisiklet süren otomobil almaz, dolayısıyla akaryakıt da almaz, kasko yaptırmaz, MTV ödemez, arabayı servise götürmez, lastik almaz ve işin kötüsü sağlıklı olur. Sağlıklı insan doktora gitmez, ilaç almaz..." sözüne İzmir'de vapura para vermez eklenmeli 😃

Güncel malzeme fiyatlarına bakınca bence kapitalizm bisikleti az da olsa sevmeye başlamıştır.

Hepi topu 1 kere geldiğim hayatı, günde 8 saatten haftada 5 gün, yılda 52 hafta 1 adamın işini yapayım diye harcayıp, karşılığında 3 kuruş para kazanıyor, onun 2'sini de markete bırakıyorsam yaşadığım şeye hayat denilebilir mi?

Dipçe : Bu arada "İskender" "Leyla ile Mecnun" dizisinde "Mecnun" kişisinin babasıdır. Belki bilmeyen vardır. Örneğin sayın @hamlet2006 olabilir. Daha önce "İsmail abiyi severdim" dedim de "İsmail?" yazdı bana.
Sizi de severim sayın @hamlet2006 ama artık bir silkinin. 😅
Nabıyon "ender gelişen Osasuna atağı"

Linç yeme pahasına söylüyorum sıkıntıya giripte alınacak şey değil.
Komoot + wahoo uygulaması ile decathlon'un telefon tutucusu aynı işi yapıyor. Komoot'ta climb pro bile var.
Yok ileri seviye powermetre ile kullanacaksanız her watt'ın ayrı önemi varsa, ben çıktımmı 8 saatten önce eve dönmem derseniz başka tabi.

Çizdiğin rotayı takip ediyorsun ya o yüzden düşündüm ama ben watt-kadans vs performans odaklı sürüş yapmadığım için pek mühim değil . İndirdiğim rotaları atayım , navigasyon olsun yeter dedim ama kullanan biri olarak yorumun için teşekkürler.

9 yıdır stravayı telefondan kullanıyorum. Garmin ciddi ihtiyaç değilse gereksiz bence.

Ben de öyle yapacağım sanırım Kadir. Rota takip olayı için istedim ama gereği yok gibi

• Beğen
Tepkiler: Kadir Eskici
Geri